TWEE ONDERWERPEN IN EEN COMBI-BUNDEL

ONTDEK DE KRACHT VAN VOEDING

 ( EN START MET AFVALLEN )

Wat is goede voeding bij een trage schildklier? of Hoe kan ik afvallen met een trage schildklier?
Dikke kans dat jij hier ook wel eens op gegoogled hebt. Er is online zoveel (tegenstrijdige) informatie te vinden over voeding en afvallen met een trage schildklier. Waar begin je? Nou: hier dus.

Voeding kan een negatieve impact hebben op je schildklier, je immuunsysteem, je bloedsuikerspiegel, spijsvertering,  darmgezondheid en op je gewicht. Maar  voeding is zoveel meer! Voeding levert je brandstof en bouwstenen, het beschermt je tegen schadelijke invloeden, het voedt je darmbacterieën en zorgt ervoor dat jij en je schildklier goed kunnen functioneren en floreren. De juiste voeding kan jou dus helpen.

Voeding speelt ook een belangrijke rol in gewichtsbeheersing, maar op een andere manier dan jij waarschijnlijk nu denkt. Bovendien zijn er meer factoren van invloed op het wel of niet verkrijgen van toestemming om duurzaam gewicht te verliezen. Toch zijn voeding en afvallen met een trage schildklier nauw met elkaar verbonden.  Daarom heb ik besloten om deze twee cursussen vanaf nu samen te voegen tot een combi-bundel.

  • Ik geef je alle belangrijke informatie over je de invloed van voeding en  schildklierhormoon op je spijsvertering, bloedsuikerspiegel en lekkende darm. 
  • Ook vind je in de cursus een gedegen overzicht van de verschillende nutrienten en antinutrienten waarmee je rekening kunt houden. 
  • En deel ik mijn Hashimoto Eliminatiedieet Methode waarmee je op relaxte wijze onopgemerkte voedselgevoeligheden opspoort.

   

  • Ik laat je de systemen achter gewichtsbeheersing zien en leg ook uit welke rol de schildklier hierin speelt.
  • Aan de hand van een uitgebreid werkboek ontdek jij stap voor stap wat de échte oorzaak van jouw overgewicht is en zet jij stappen om het tij te keren, zodat er weer toestemming komt voor gewichtsverlies.

  Kortom, met deze Combi-bundel haal jij alle informatie en tools in huis om een vliegende start te maken met het verminderen van jouw restklachten (en overgewicht). Voor slechts € 99 start je vandaag nog.

  ”  Vergroot je weetkracht, zodat je niet langer op pure wilskracht aan je gezondheid hoeft te werken. “

  Vera Kamphorst

  VOEDING EN HASHIMOTO

  Onderwerpen binnen deze Weetkracht Bundel:

  Spijsvertering

  “Je bent niet wat je eet, maar wat je verteert, opneemt en uitscheidt.” Met een slechte spijsvertering wordt het lastig helen. Daarom een hele module over het optimaliseren van je spijsvertering.

  Lekkende darm

  Een lekkende darm lijkt een voorwaarde voor het ontwikkelen van een auto-immuunziekte. Hoe dit zit, hoe je dit test en wat je ertegen kunt doen, bespreken we in deze tweede module.

  Bloedsuikerspiegel

  Een stabiele bloedsuikerspiegel is belangrijker dan  je nu wellicht denkt. In deze module leer je wat er mis kan gaan, wat de rol van de schildklier is, hoe je dit kunt testen en wat jij zelf kunt doen om dit weer te stabiliseren.

  Nutriënten

  Wat is gezonde voeding? Hoe onderscheid je een allergieën van een intoleranties? En hoe kun je dit onderzoeken? De antwoorden vind je in dit naslagwerk.

  Het Hashimoto Eliminatiedieet ®

  In het Hashimoto Eliminatiedieet worden  5 voedingsgroepen onderzocht, die juist bij Hashimoto patiënten vaak ongemerkt voor problemen zorgen. Ik heb mijn methode uitgewerkt en vastgelegd in dit document, zodat ook jij dit Hashimoto Eliminatiedieet op eigen kracht, correct kunt uitvoeren. Het is een uitgebreide handleiding geworden bomvol achtergrond informatie, een stap-voor-stap gids met handige tips en tricks plus een superdik recepten e-book vol makkelijke recepten die volledig Hashimoto-proof zijn.

  AFVALLEN MET HASHIMOTO

  Onderwerpen binnen deze Weetkracht Bundel:

  Als minder eten en meer bewegen niet helpt om blijvend gewicht te verliezen, dan is er de iets aan de hand. Overgewicht is in dat geval een gevolg van een disbalans, waardoor er geen toestemming komt voor duurzaam gewichtsverlies. Alleen als jij de die disbalans herstelt kun je blijven gewicht verliezen. In deze cursus duiken wij daarom samen in de verschillende oorzaken van die disbalans. En vertrouw mij dat gaat verder dan de calorieen die je eet en verbrand en de hoeveelheid schildklierhormoon die je slikt.

  Met mijn groepsprogramma Grip op Gewicht heb ik al honderden mensen in deze zoektocht naar de uiteindelijke oorzaak mogen begeleiden. Deze kennis is nu voor een groter publiek toegankelijk met deze zelfstandig te volgen cursus. Ik vertel je in onderstaande video meer!

  VERGROOT JE WEETKRACHT

  Met deze Hashimoto Weetkracht Bundel haal jij alle benodigde kennis in huis om goed voorbereid en toch relaxt aan de slag te gaan. Dat is de Happy Hashimoto Manier.

  Z

  Online lesmodules met bijbehorende werkboeken met oefeningen, checklists en/of opdrachten.

  Z

  Relevant bonusmateriaal bij de lesstof in de vorm van video’s, podcasts en/of audiobestanden voor meditaties en visualisaties.

  Z

  Inclusief mijn Hashimoto Eliminatiedieet® Methode voor het opsporen van onopgemerkte voedselgevoeligheden bij Hashimoto met het bijbehorende recepten e-book (96 pagina’s).

  Z

  Inclusief  trainingsschema’s voor krachttraining thuis. (Afvallen met Hashimoto.) 

  Z

  Je hebt geen haast, want je houdt altijd toegang tot dit programma. Zelfs als ik het programma in de toekomst uitbreid, ontvang jij deze aanvullingen automatisch ook.

  Je kunt vandaag nog starten. Eenmalige investering € 99.
  Ongelimiteerd toegang, inclusief eventuele updates en upgrades in de toekomst.

  Ik stel me aan je voor

  Hoi, mijn naam is Vera Kamphorst en net als jij heb ik een trage schildklier. Door mijn eigen struggles met deze aandoening ben ik op zoek gegaan naar manieren, waarop ik mijn restklachten kon verminderen. Er bleek heel veel informatie voor handen te zijn, maar niet in het Nederlands en niet in begrijpelijke taal. Het werd mijn missie om al deze kennis beschikbaar te maken voor mensen zoals jij en ik.

  Inmiddels ben ik omgeschoold tot orthomoleculair therapeut en Nederlands eerste AIP Certified Coachen. In alles wat ik doe en onderwijs, staat het vergroten van kennis over de werking van het lichaam en de schildklier centraal. Met deze informatie kan jij op basis van weetkracht in plaats van wilskracht werken aan een passende leefstijl, waardoor (rest)klachten eindelijk kunnen verminderen.

  Start vandaag nog met het vergroten van je kennis. Daar heb je je hele leven profijt van.

  Veelgestelde vragen

  Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de cursussen Voeding en Hashimoto & Afvallen met Hashimoto.
  • Bijde e-cursussen binnen deze combi-bundel bestaan uit lesmodules met  video’s, werkboeken en aanvullende downloads.
  • Je houdt altijd toegang tot deze bundel en de meeste documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
  Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

  Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

  Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

  Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

  Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

  Deze e-cursussen zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden.

  Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl