LINK Fotografie 1907_110376 LINKEDIN

“Begrijp de invloed van jouw gedachten op Hashimoto en stap vandaag nog uit de vicieuze cirkel, die jou ziek houdt”

Gratis challenge

In 5 dagen van Hopeloos naar Happy met Hashimoto

 

Het leven met de ziekte van Hashimoto is niet makkelijk en kent veel ups and downs. Het kan voelen als een emotionele rollercoaster. Van opluchting op het moment van diagnose, tot verdriet als de diagnose echt tot je doordringt. En van strijdvaardigheid met een beat-the-disease-houding tot volle overgave aan zelfmedelijden wanneer je je (ondanks al je moeite) toch weer slecht voelt.

Al deze emoties hebben een impact op jouw leven en die van jouw naasten. Maar emoties hebben ook een enorme impact op je gezondheid zelf. De emotionele kant van ziekte is een zeer belangrijk puzzelstukje op weg naar gezondheid, dat helaas vaak vergeten wordt. Dus; om je eindelijk echt beter te gaan voelen is het zaak om nú de emotionele kant van jouw ziekte onder de loep te nemen. In vijf dagen ontrafelen we jouw emotionele kant, zodat jij uit de vicieuze cirkel kan stappen. De vicieuze cirkel van emoties, die al jouw inspanningen om beter te worden teniet doet.

Doe je mee?

PS. Dit is een herhaling van de challenge, die ik lanceerde op 27 december 2018.

Omdat ik van mening ben dat deze kennis van elementair belang is voor het welslagen van jouw inspanningen om gezonder te worden én ik herhaaldelijk gevraagd word deze challenge te herhalen, heb ik besloten hem standaard gratis aan te bieden via deze website.

Wat gaan we doen?

Vijf dagen op rij ontvang je een mail van me. In deze mail vind je een korte videoboodschap met uitleg over het onderwerp van die dag met een of meerdere kleine inzichtoefeningen. Het zal je per dag niet langer dan 10 minuten kosten. Beloofd. En heb je die dag even geen tijd om een mail te openen? Geen probleem, dan open je deze op een later moment alsnog. Geen stress!

De eerste mail ontvang je zodra je je hier opgeeft. De laatste mail ontvang je vijf dagen later. Doe ook mee en stap uit de emotionele rollercoaster die jou ziek houdt.

Doe je mee met de gratis challenge?