Om vitaal door het leven te gaan moeten we goed voor onszelf zorgen en gezonde keuzes maken. We moeten onszelf voeden met gezonde nutriënten, regelmatig bewegen en vooral voldoende ontspannen. Dit klinkt logisch en simpel, maar helaas is dat in de praktijk voor mensen met een trage schildklier (of andere chronische aandoening) niet zo gemakkelijk.

Intense vermoeidheid, somberheid en vooral de wisselende energieniveaus kunnen het lastig maken om gezonde keuzes te maken. Deels omdat het kiezen voor nieuwe gewoontes veel energie kost, maar vooral ook omdat je met een chronische aandoening vanuit de overlevingsstand moet werken. En in die fight-flight stand is er altijd het oerbrein dat je wil verleiden tot stoppen. Toch verwachten wij van onszelf dat we in een klap alles kunnen omgooien en dit oerbrien kunnen negeren.

MAAR.DIT. WERKT. NIET.
En dat heb jij vast al een aantal keer gemerkt: je begint enthousiast, maar binnen de kortste keren ga je de fout in en geef je uiteindelijk op en is er weer niets veranderd.

Daarom is het tijd om met een blanco canvas een nieuwe start te maken.

In deze 10-daagse challenge leer jij waarom de bekende aanpak niet werkt en hoe jij een plan van aanpak kan maken waar je wél blij van wordt en waar jouw oerbrein ook JA tegen zegt. 

Tien dagen lang ontvang je elke morgen een mail van mij. In deze mail vind je een te downloaden werkboek met daarin een stukje theorie en diverse oefeningen en opdrachten waarmee je direct aan de slag gaat. Kortom, ik deel al mijn kennis  over dit onderwerp met je én ik deel diverse spiksplinternieuwe tools met je, die ik nog niet eerder in mijn cursussen deelde.

Je staat er niet alleen voor.

Bij deze challenge hoort ook een besloten Facebookgroep. In deze groep vind je alle andere deelnemers aan deze challenge. Dit is dé plek om elkaar te inspireren, te  motiveren en om samen aan een goede plan van aanpak te werken. Ook ben ik hier zelf regelmatig aanwezig. Ik lees dus mee met alle berichten en kom ook een aantal keer live in de groep om al jouw vragen te beantwoorden.

Heb je geen Facebook en wil je toch de Livesessies meepakken? Ik stuur je achteraf de opname toe.

Wat heb je nodig?

  • Een printer.
  • Een mapje om je werkbladen in te bewaren.
  • Een pen.
  • Een journal of schrijfboekje.
  • Een facebook account (optioneel).
Z

In tien dagen bouw jij een gezondheidsstrategie die staat als een huis!

Z

10 dagen lang ontvang je elke morgen een mail van me met kennis, uitleg en een of meer kleine opdachten.

Z

Inclusief een besloten Facebookgroep voor onderlinge support en motivatie.

Z

2x Facebook Live waarin ik vragen beantwoord en extra uitleg geef

Z

Unieke oefeningen om te komen tot jouw doelen voor het komende jaar.

Z

Inzichten waarmee jij je brein te slim af kan zijn en eindelijk afscheid kunt nemen van ongezond gedrag.

Z

Slimme tools, waarmee werken aan je doelen leuk, overzichtelijk en haalbaar worden. 

Voor slechts € 47  € 37 ben je erbij!
Startdatum 1 februari 2023

Dit is tot aan de herfst van 2023 de laatste startdatum van deze challenge

Al 155 deelnemers gingen je voor in de eerste editie!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wat vinden anderen?

Sociale media: