Goede voornemens stranden altijd.
Bij de een al na een paar dagen en bij de ander na een paar weken.

Vroeg of laat verslapt de aandacht en zakt het oorspronkelijke enthousiasme weg….
Je wilskracht is niet sterk genoeg om jou bij de les te houden en voor je het weet steekt een oude slechte gewoonte de kop op en ga je voor de bijl.

Natuurlijk laat jij je niet kennen. Je spreekt jezelf streng toe en pakt de draad weer op. Maar voor je er erg in hebt, bega je een tweede misser en gooi je de handdoek in de ring. Direct gevolgd door de bekende stemmetjes in je hoofd:

Zie je wel; het lukt me niet. Het is gewoon te zwaar.
Ik vind het leven gewoon een stukje minder leuk zo… Ik heb het l zo zwaar.

Je geeft op, maar wel met de nodige gevoelens van frustratie, schaamte, verdriet en teleurstelling.

Herken je dit? Ik wel!
Daarom gaan we het in 2023 anders doen.

Als jij van 2023 het jaar wil maken waarin jij je gezondheidsdromen wel gaat verwezenlijken, dan is het noodzakelijk dat je je goede voornemens omzet in een slimme strategie. En ik ga je hierbij helpen.

In de 10-daagse challenge leer jij hoe je van jouw goede voornemens een gouden gezondheidsstrategie maakt, waardoor jij je plannen wel volhoudt en waarmee jij jouw doelen wel haalt. En dat alles zonder stress en zonder het verleidende stemmetje van jouw inner-lizard. (Die ga je straks ook ontmoeten.)

Doe mee aan de 10-daagse Challenge

Van goede voornemens naar gouden gezondheidsstrategie

En maak aan de hand van de vele tips en tools uit deze challenge een plan van aanpak, waarmee jij je doelen wèl gaat halen.

We starten op 1 januari 2023.  Tien dagen lang ontvang je elke morgen een mail van mij. In deze mail vind je een te downloaden werkboek met daarin een stukje theorie en diverse oefeningen en opdrachten waarmee je direct aan de slag gaat. Kortom, ik deel al mijn kennis  over dit onderwerp met je én ik deel diverse spiksplinternieuwe tools met je, die ik nog niet eerder in mijn cursussen deelde.

Je staat er niet alleen voor.

Bij deze challenge hoort ook een besloten Facebookgroep. In deze groep vind je alle andere deelnemers aan deze challenge. Dit is dé plek om elkaar te inspireren, motiveren en om samen een fantastische start van dit jaar te maken. Deze groep is de gehele maand januari voor je beschikbaar.

Ook ben ik hier zelf regelmatig aanwezig. Ik lees dus mee met alle berichten en kom ook 2 keer live in de groep om al jouw vragen te beantwoorden.

Heb je geen Facebook en wil je toch bij de Livesessies zijn? Geen probleem, dan kunnen we gebruik maken van Zoom. 

Wat heb je nodig?

  • Een printer
  • Een mapje om je werkbladen in te bewaren
  • Een pen
  • Een journal of schrijfboekje
  • Een facebook account (optioneel)

Laten we 2023 samen goed starten en meld je nu aan voor de interesse lijst. Je ontvangt dan als eerste bericht als de inschrijving start.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wat vinden anderen?

Sociale media: