VOEDING EN HASHIMOTO

Alle kennis over één thema gebundeld

Is voeding je medicijn of is het een trigger voor je immuunsysteem en/of problemen met je  spijsvertering? Hoe kom je hier achter? Waar kun je op letten en hoe kun je eventuele problemen of disbalansen weer rechttrekken?

Belangrijke vragen wanneer je voeding een onderdeel wilt maken van jouw herstel-aanpak. In deze HashimotoWeetkracht Bundel vind je daarom alle antwoorden op belangrijke vragen over de voeding bij Hashimoto.

Inclusief de module: Hashimoto Eliminatiedieet ™ 

”  Vergroot je weetkracht, zodat je niet langer op pure wilskracht aan je gezondheid hoeft te werken. “

Vera Kamphorst

Als iemand met een trage schildklier wil afvallen, dan worden vaak koolhydraten geschrapt. Als iemand met een trage schildklier zich beter wil voelen dan worden vaak gluten geschrapt. Voeding als boosdoener dus.

Deze aanpak van schrappen kan resultaat opleveren, maar het geeft ook een beetje een vertekend en negatief beeld over eten, want voeding is zoveel meer. Voeding levert je brandstoffen en bouwstenen en het beschermt je tegen schadelijke invloeden, maar hoe weet je nu wat wel goed is en wat niet? Er is online zoveel (tegenstrijdige) informatie. Waar begin je?

Nou hier dus. Ik heb alle belangrijke informatie rondom voeding en Hashimoto voor je verzameld op een plek. Ik leg je een aantal belangrijke systemen uit en ik laat je zien waar het fout kan gaan, hoe je dit bij jezelf kunt ontdekken of testen en ik help je direct stappen zetten hoe je eventuele disbalansen weer kunt rechttrekken en herstellen. Voeding als sleutel van je herstel.

Werken op basis van Weetkracht noem ik dat. Werk niet langer aan je gezondheid op basis van wilskracht en halve informatie. Zonde van je tijd en energie. Let’s go!

Mag ik je introduceren:

De Hashimoto Weetkracht Bundels

Z

De Hashimoto Weetkracht Bundels behandelen slechts één thema. Door deze focus kunnen we samen ook echt de diepte in en kun jij je kennis vergroten over die onderwerpen die jij echt interessant vind.

Z

Vergroot je weetkracht met online masterclasses en lesmodules. Begrijp wat er in je lichaam aan de hand is en waarom de ene keuze op gebied van voeding, leefstijl en mindset verstandig(er) is en de ander niet.

Z

Breng de theorie direct in de praktijk aan de hand van de werkboeken, checklists en aanvullende downloads en ervaar wat dit voor jou doet.

Z

Je hebt geen haast, want je houdt altijd toegang tot dit programma. Zelfs als ik het programma in de toekomst uitbreid, ontvang jij deze aanvullingen automatisch ook.

Z

In de komende maanden verschijnen er meer Hashimoto Weetkracht Bundels dus hou de website in de gaten.

VOEDING EN HASHIMOTO

Onderwerpen binnen deze Weetkracht Bundel:

de Spijsvertering

“Je bent niet wat je eet, maar wat je verteert, opneemt en uitscheidt.” Met deze opmerking werden mijn ogen tijdens mijn eerste hormoonopleiding geopend. Je kunt nog zo gezond eten, maar als je spijsvertering niet goed werkt, dan kun je de vitamines en mineralen niet opnemen. Bovendien is een slecht functionerende spijsvertering een bron voor ontstekingen, een wildgroei aan de verkeerde darmflora en verhoogt het de kans op een lekkende darm. Daarom besteden we een hele module aan de spijsvertering.

de lekkende darm

Alhoewel het geen officieel medisch erkende aandoening is, komt er toch steeds meer aandacht voor de lekkende darm. Dit alles begon met de publicatie van een artikel door wetenschapper Dr. Alessio Fasano die beweerde dat het al dan niet ontwikkelen van een auto-immuunziekte afhankelijk is van drie voorwaarden, waaronder de aanwezigheid van een lekkende darm. Hoe dit zit, welke invloed dit op jouw klachten kan hebben, hoe je dit test en wat je ertegen kunt doen, bespreek ik in deze tweede module.

de bloedsuikerspiegel

Als je het over gezonde voeding hebt, denken maar weinig mensen aan het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel. Toch is dit belangrijker dan je nu wellicht nog denkt. Zo kunnen schommelingen in de bloedsuikerspiegel ontstekingen veroorzaken, maar het berooft je bovenal van je energie! En ook voor een gezond gewicht is een stabiele bloedsuikerspiegel van groot belang. Kortom een hele module over de bloedsuikerspiegel, wat het is, wat er mis kan gaan, wat de rol van de schildklier hierin is, hoe je dit kunt testen en wat jij zelf kunt doen om dit weer te stabiliseren.

Voedingsstoffen

Wat is nu gezonde voeding en wat is het verschil tussen nutriënten en anti-nutriënten. Hoe onderscheid je een allergieën van een intoleranties en een voedselgevoeligheid? En hoe kun je dit onderzoeken? Belangrijke vragen, waarop online veel (soms tegenstrijdige) informatie te vinden is. Het werd tijd om alles even kort en bondig voor je op een rijtje te zetten in een handig naslagwerk.

het Hashimoto Eliminatiedieet™

Een eliminatiedieet is een dieet dat wordt gebruikt bij het opsporen van (onopgemerkte) voedselallergieën, voedselintoleranties of voedselgevoeligheden.  Het Hashimoto Eliminatiedieet™  is een overzichtelijk eliminatiedieet, waarin slechts 5 voedingsgroepen (allergenen) worden onderzocht, die juist bij Hashimoto patiënten vaak ongemerkt voor problemen zorgen. Deze vijf allergenen zijn gluten, zuivel, soja, alcohol en kunstmatige, toegevoegde suikers.

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen met Hashimoto dit Hashimoto Eliminatiedieet™  minimaal 1 keer moet hebben uitgevoerd, heb ik mijn methode uitgewerkt en vastgelegd in dit document, zodat ook jij dit Hashimoto Eliminatiedieet™ op eigen kracht, correct kunt uitvoeren. Het is een uitgebreide handleiding geworden bomvol achtergrond informatie, een stap-voor-stap gids met handige tips en tricks plus een superdik recepten e-book vol makkelijke recepten die volledig Hashimoto-proof zijn. 

Wat krijg je:

Z

4  online lesmodules

Z

4 e-books met lesstof en werkboek in-een

Z

Bonusvideo’s bij de lessof

Z

Lijst van alle genoemde supplementen en onderzoeken

Z

Lesmodule Hashimoto Eliminatiedieet ™

Z

E-book met lesstof en werkboek in-een behorende bij Hashimoto Eliminatiedieet ™

Z

Recepten e-book behorende bij het Hashimoto Eliminatiedieet ™ (96 pagina’s)

Z

Weekplanner

Z

Symptomen checklist provocatiefase

Je kunt vandaag nog starten. Eenmalige investering € 79.
Ongelimiteerd toegang, inclusief eventuele updates en upgrades in de toekomst.

Staat blijvend gewichtsverlies ook nog op je wensenlijstje?

Kies dan voor de voordelige combideal en bestel ook direct de  Weetkracht Bundel Afvallen met Hashimoto met 50% korting. 

Z

Met de twee Weetkracht Bundels tezamen heb je alle kennis en tools in huis om je voeding te optimaliseren en om de uiteindelijke oorzaak van jouw overgewicht op te sporen en aan te pakken, zodat ook jij eindelijk moeiteloos gewicht gaat verliezen.

Z

Vier online lesmodules, waarin we de verschillende oorzaken van overgewicht doornemen en de relatie met de trage schildklier onderzoeken.

Z

E-book: alle lesmodules zijn ook als download beschikbaar (pdf)

Z

Met het bijbehorende werkboek (pdf) lopen we alle onderwerpen uit de lesstof langs. Ik geef extra informatie over hoe jij checkt of deze oorzaak relevant is voor jou en hoe je deze disbalans vervolgens oppakt.

2e bundel 50% korting

Direct starten. Eenmalige investering  € 158   € 118,50
Ongelimiteerd toegang, inclusief eventuele updates en upgrades in de toekomst.

Wat levert het je op?

Meer kennis

over hoe je lichaam werkt

meer inzicht

in wat er bij jou mis gaat

een duidelijk stappenplan

waar je mee aan de slag kan

rust en overzicht

omdat je weet wat je kunt doen 

Ik stel me aan je voor

Hoi, mijn naam is Vera Kamphorst en net als jij heb ik een trage schildklier. Door mijn eigen struggles met deze aandoening ben ik op zoek gegaan naar manieren, waarop ik mijn restklachten kon verminderen. Er bleek heel veel informatie voor handen te zijn, maar niet in het Nederlands en niet in begrijpelijke taal. Het werd mijn missie om al deze kennis beschikbaar te maken voor mensen zoals jij en ik.

Inmiddels ben ik omgeschoold tot orthomoleculair therapeut en Nederlands eerste AIP Certified Coachen. In alles wat ik doe en onderwijs, staat het vergroten van kennis over de werking van het lichaam en de schildklier centraal. Met deze informatie kan jij op basis van weetkracht in plaats van wilskracht werken aan een passende leefstijl, waardoor (rest)klachten eindelijk kunnen verminderen.

Start vandaag nog met het vergroten van je kennis. Daar heb je je hele leven profijt van.

VERGROOT JE WEETKRACHT

Met deze Hashimoto Weetkracht Bundel haal jij alle benodigde kennis in huis om goed voorbereid en toch relaxt aan de slag te gaan. Dat is de Happy Hashimoto Manier.

Je kunt vandaag nog starten. Eenmalige investering € 79.
Ongelimiteerd toegang, inclusief eventuele updates en upgrades in de toekomst.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot alle informatie binnen deze Hashimoto Weetkracht Bundel.
  • Deze Hashimoto Weetkracht Bundel bestaat uit 5 Modules, die allen bestaan uit video’s met een e-(werk)boek met aanvullende downloads. 
  • Je houdt altijd toegang tot deze bundel en de meeste documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

Deze Hashimoto Weetkracht Bundel is geschreven om zelfstandig te volgen te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en voor een grotere groep toegankelijk houden.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Wat is de meerwaarde van de combinatiedeal met de Bundel Afvallen met Hashimoto?

De Weetkracht Bundel Afvallen met Hashimoto zoomt echt in op het systeem van gewichtsbeheersing en de elementen die gewichtsverlies kunnen blokkeren. Omdat voeding, spijsvertering, darmgezondheid en het opsporen van voedselgevoeligheden een elementair onderdeel zijn van een goede gezondheid en gezond gewicht vullen deze twee bundels elkaar prachtig aan.

Heb je geen problemen met gewicht, dan volstaat de Bundel Voeding en Hashimoto. Wil je graag die laatste koppige kilo’s kwijt? Dan kan dit de informatie zijn om dat voor elkaar te krijgen.

(Overigens kun je ook op een later moment de tweede Bundel met 50% korting bijbestellen. Je vindt de kortingscode hiervoor in de online Academy).

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl