AFVALLEN MET HASHIMOTO

Op zoek naar de échte oorzaak van jouw overgewicht

Met een trage schildklier is het voor velen maar lastig afvallen. Gewoon wat minder eten en meer bewegen geeft bij deze groep geen (blijvend) resultaat. Misschien geldt dit ook voor jou. 

Ligt dit nu aan de schildklier, aan jouw doorzettingsvermogen of is er iets heel anders aan de hand? In deze Weetkracht Bundel leg ik je uit hoe het zit, laat ik je zien welke rol jouw trage schildklier hierin speelt én wat jij zelf kunt doen om het tij te keren.

Stop met diëten en ga aan de slag met de echte oorzaak van jouw overgewicht.

Misschien herken je dit wel: Elke maandag begin je vol goede voornemens om het helemaal anders te gaan doen. Je gaat minder en gezonder eten, je gaat naar de sportschool en bestelt nog een aantal potjes met supplementen. Maar na een paar weken verslapt je enthousiasme en ga je voor de bijl. Teleurgesteld in jezelf geef je op, want “afvallen met die trage schildklier lukt toch nooit”! en de kilo’s komen terug.
Je ziet de resultaten en succesverhalen bij anderen, maar het lijkt voor jou onmogelijk. Frustratie, boosheid, wanhoop, verdriet. “Waarom lukt het mij toch niet?”

Ik snap je. Ik heb daar ook gestaan. Maar laat me je zeggen: het ligt niet aan je ruggengraat. Het ligt ook niet aan jou. Het ligt aan je aanpak. Als  minder eten en meer bewegen niet werkt, dan is er iets anders aan de hand. Overgewicht is in dat geval een gevolg van een disbalans en alleen als je die disbalans herstelt komt er toestemming om blijvend gewicht te verliezen.

Met mijn groepsprogramma Grip op Gewicht heb ik al honderden mensen in deze zoektocht naar de uiteindelijke oorzaak mogen begeleiden. Met bijzonder mooie resultaten. Deze kennis maak ik nu voor een groter publiek toegankelijk met deze zelfstandig te volgen cursus.
Let’s do this!

Mag ik je introduceren:

De Hashimoto Weetkracht Bundels

Z

De Hashimoto Weetkracht Bundels behandelen slechts één thema. Door deze focus kunnen we samen echt de diepte in.

Z

Met deze Bundel vergroot jij je weetkracht over afvallen met een trage schildklier. Je gaat  begrijpen hoe gewichtsbeheersing werkt en wat  de rol van jouw Hashimoto hierin is.

Z

Breng de theorie direct in de praktijk met de werkboeken, checklists en aanvullende downloads en ontdek welke factoren tot nu toe gewichtsverlies hebben geblokkeerd.

Z

Je hebt geen haast, want je houdt altijd toegang tot dit programma. Zelfs als ik het programma in de toekomst uitbreid, ontvang jij deze aanvullingen automatisch ook.

Z

Omdat Weetkracht Bundel: Voeding en Hashimoto zo goed aansluit op dit onderwerp kun je deze nu extra voordelig in een combideal  aanschaffen.

Wat levert het je op?

Meer kennis

over hoe gewichtsbeheersing werkt

meer inzicht

in wat er bij jou mis gaat

een duidelijk werkboek

waar je mee aan de slag kan

rust en overzicht

omdat je weet wat je kunt doen

HASHIMOTO WEETKRACHT BUNDEL

Afvallen met Hashimoto

Wat krijg ik?

Z

Vier online lesmodules, waarin we de verschillende oorzaken van overgewicht doornemen en de relatie met de trage schildklier onderzoeken.

Z

E-book: alle lesmodules zijn ook als download beschikbaar (pdf)

Z

Met het bijbehorende werkboek (pdf) lopen we alle onderwerpen uit de lesstof langs. Ik geef extra informatie over hoe jij checkt of deze oorzaak relevant is voor jou en hoe je deze disbalans vervolgens oppakt.

Z

Bonusmaterialen bij de lessof (video’s, mp3,  downloads)

Z

Geen honger, niet langer calorieën tellen en geen afmattende sessies meer in de sportschool. We gaan slimmer werken op basis van weetkracht ipv op wilskracht.

Je kunt direct starten. Eenmalige investering € 79.
Ongelimiteerd toegang, inclusief eventuele updates en upgrades in de toekomst.

Of kies voor de extra voordelige combideal en bestel ook direct de Weetkracht Bundel Voeding en Hashimoto met 50% korting.

Z

Je bent wat je eet, verteert, opneemt en uitscheidt. De juiste voeding helpt hierbij. Met de Bundel Voeding en Hashimoto leer jij wat  de juiste voeding is voor jóu.

Z

Vier online lesmodules met werkboeken over belangrijke onderwerpen rond voeding voor jouw Hashimoto: de Spijsvertering, Lekkende Darm, Bloedsuikerspiegel en alle benodigde informatie over goede en minder goede voedingsstoffen.

Z

Inclusief de volledige uitwerking van mijn unieke methode Hashimoto Eliminatiedieet™ voor het opsporen van onopgemerkte voedselgevoeligheden bij Hashimoto met het bijbehorende recepten e-book (96 pagina’s).

Z

Met de twee Weetkracht Bundels tezamen heb je alle kennis en tools in huis om de uiteindelijke oorzaak van jouw overgewicht op te sporen en aan te pakken, zodat ook jij eindelijk moeiteloos gewicht gaat verliezen.

2e bundel 50% korting

Direct starten. Eenmalige investering  € 158   € 118,50
Ongelimiteerd toegang, inclusief eventuele updates en upgrades in de toekomst.

Ik stel me aan je voor

Hoi, mijn naam is Vera Kamphorst en net als jij heb ik een trage schildklier. Door mijn eigen struggles met deze aandoening ben ik op zoek gegaan naar manieren, waarop ik mijn restklachten kon verminderen. Er bleek heel veel informatie beschikbaar, maar niet in het Nederlands en niet in begrijpelijke taal. Het werd mijn missie om al deze kennis beschikbaar te maken voor mensen zoals jij en ik.

Inmiddels ben ik omgeschoold tot orthomoleculair therapeut en volg ik regelmatig bijscholingen in Nederland en Amerika. In alles wat ik doe, staat het vergroten van jouw kennis over de werking van het lichaam en de schildklier centraal. Met deze informatie kan jij op basis van weetkracht in plaats van wilskracht werken aan een passende leefstijl, waardoor (rest)klachten eindelijk kunnen verminderen.

Start vandaag nog met het vergroten van je kennis. Daar heb je je hele leven profijt van.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot alle informatie binnen deze Hashimoto Weetkracht Bundel.
  • Deze Hashimoto Weetkracht Bundel bestaat uit 4 lesmodules, die allen bestaan uit theorie aangevuld met relevante video’s, opnames en een e-(werk)boek .
  • Je houdt altijd toegang tot deze bundel en de mbelangrijke documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

Deze Hashimoto Weetkracht Bundel is geschreven om zelfstandig te volgen te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en voor een grotere groep toegankelijk houden.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Wat is de meerwaarde van de combinatie deal met Bundel Voeding en Hashimoto?

De Weetkracht Bundel Voeding en Hashimoto bevat een aantal zeer belangrijke onderwerpen die essentieel zijn voor een gezond gewicht. Dit zijn de o.a. de spijsvertering, darmgezondheid en lekkende darm, insulineresistentie en bloedsuikerspiegel, de verschillende (anti) nutrienten en natuurlijk het opsporen van onopgemerkte voedsel gevoeligheden.

Heb je deze onderwerpen al op de rit? Kies dan alleen voor de Bundel Afvallen en Gewicht. Is er op de zojuist genoemde gebieden nog winst te behalen? Dan raad ik je aan met beide bundels aan de slag te gaan voor optimaal resultaat. 

(Overigens kun je ook op een later moment de tweede Bundel met 50% korting bijbestellen. Je vindt de kortingscode hiervoor in de online Academy).

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

“De aanpak minder eten en meer bewegen leidt bij Hashimoto zelden tot blijvend gewichtsverlies. Daar spelen namelijk hele andere oorzaken mee. Pas als je die aanpakt kan gewicht gaan dalen.”

Vera Kamphorst