Boost je schildklier gezondheid

Dit is jouw ticket naar meer energie

Je wil van je schildklierklachten af. Maar waar begin je?
Wat moet je nu wel doen? En wat juist niet? En in welke volgorde?

In de e-cursus Boost je Schildklier Gezondheid leg ik het je allemaal stap voor stap uit. Ik laat je zien dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. En die weg hoeft helemaal niet moeizaam of vervelend te zijn. Jij bepaalt.

Q

Geen ingewikkelde protocollen

Q

Geen strenge diëten of weekschema’s

Z

Maar hands-on relaxte aanpak 

Z

met heldere uitleg en praktische werkboeken

En je staat er niet alleen voor – de Hashimoto Community staat achter je. En heb je toch nog vragen? Dan stel je die tijdens de Live Q&A’s gewoon aan mij. Dat is de Happy Hashimoto manier.

Klinkt dat goed? Lees dan door!

Geen losse informatie-flodders meer, maar hands-on hulp voor een echte transformatie naar een happy leven met jouw trage schildklier.

Wat gaan we doen?

Aan de hand van 10 lesmodules leid ik je door de wereld van de trage schildklier, het immuunsysteem en de werking van het lichaam als geheel. We staan stil bij de invloed die jij op deze systemen hebt en de manieren waarop jij dit het slimst kunt aanpakken. Natuurlijk is er ook aandacht voor de mentale kant van ziek zijn en voor jezelf zorgen en besteden we aandacht aan gedragsverandering.

Met deze e-cursus haal jij alle relevante en belangrijke kennis èn tools in huis, waarmee jouw schildklier gezondheid kunt ondersteunen. Interessant, diepgaand, maar ook praktisch en laagdrempelig.

Ik beloof je: jij hoort en ziet zaken, die je nergens online leest….

Dit zijn de onderwerpen die je kunt verwachten:

MODULE 1: DE SCHILDKLIER

We duiken de wereld van de trage schildklier in en je leert alles over het lezen van jouw bloedwaarden, het aanvragen van bloedonderzoeken en het optimaliseren van gebruik van jouw schildkliermedicatie. Na deze module stap jij vol zelfvertrouwen de wachtkamer van jouw huisarts of specialist binnen.

MODULE 2: WAAROM NOG DEZE KLACHTEN?

Je slikt medicatie om de tekorten aan hormoon aan te vullen. Dus waarom houden zoveel mensen dan ondanks goede bloedwaarden toch restklachten? Ik leg het je uit.

Ook staan we in deze module uitgebreid stil bij de drie meest genoemde klachten: vermoeidheid, overgewicht en mentale klachten. In drie aparte lessen vertel ik je waarom deze klachten ontstaan en geef ik je tips hoe je deze specifieke klachten kunt verminderen. Als BONUS ontvang je hierbij een ROUTEKAART, waarmee jij in een oogopslag kunt zien hoe jij met behulp van deze e-cursus deze klachten kunt aanpakken.

MODULE 3: SPIJSVERTERING

“Je bent wat je eet, verteert, opneemt, tolereert en uitscheidt.” Je kunt nog zo gezond eten, maar als het op een van deze vijf punten niet goed gaat, dan ga jij dit merken.
Dus wat gaat er mis met deze punten bij mensen met een trage schildklier? Ik leg het je uit en vervolgens ga jij bij jezelf op onderzoek uit en ga je direct aan de slag om deze vijf punten strak te trekken.

MODULE 4: VOEDING

Wat is gezonde voeding? Welke voedingsstoffen zijn juist ondersteunend voor de schildklier, de darmen en het immuunsysteem en welke juist niet? 
We duiken in de wereld van voedselallergieën en -intoleranties, we bespreken de verschillende vormen van eliminatieideten en ik vertel je wat mijns inziens op dit moment het beste en meest gezonde dieet voor mensen met een trage schildklier is.

Na deze module kent voeding geen geheimen meer voor jou. 

MODULE 5: BLOEDSUIKERSPIEGEL

Problemen met de bloedsuikerspiegel zijn niet alleen een aanslag op je energiereserves, ze zorgen ook voor stress en ontstekingen in het lichaam, verslechterde slaapkwaliteit en een toename in gewicht.
Juist mensen met een trage schildklier zijn gevoeliger voor deze problemen. Aan de slag dus! (En dit is makkelijker dan je nu wellicht denkt.)

MODULE 6: STRESSMANAGEMENT

We duiken de wereld van stress in. Wat is het? Hoe herken je het? En welke gevolgen heeft dit voor je energieniveau, je immuunsysteem, je schildklierwerking en algehele gezondheid?

Welke invloed hebben jouw emoties op stress? En wat heeft trauma hier mee te maken? We gaan de diepte in. Uiteraard ga jij daarna relaxt aan de slag met het verminderen van stress.

MODULE 7: SLAAPOPTIMALISATIE

Slaap is misschien wel de belangrijkste en fijnste manier om te herstellen. Mits je geen slaapproblemen hebt. Als jij elke nacht een strijd voert met jouw nachtrust, dan kan slapen een kwelling worden. Hoog tijd dus voor een slaapverwekkende module over het verbeteren van jouw slaapkwaliteit.

MODULE 8: BEWEGEN

Bewegen is gezond. Dat weet je wel. Maar waarom dit zo is en wat er daadwerkelijk in jouw lichaam gebeurt als jij niét beweegt – dat weet je waarschijnlijk nog niet!

Deze module gaat jou verrassen en jouw zin om te bewegen vergroten. Natuurlijk help ik je met tips om in beweging te komen, inclusief beweegschema’s en een videoserie voor krachttraining thuis!

MODULE 9: MINDSET

Mindset is de manier waarop je denkt over jezelf, anderen en de wereld om je heen. Het is de bril waardoor je naar situaties kijkt en de overtuigingen die je hebt over jezelf en je mogelijkheden. Maar wist jij dat deze mindset direct invloed heeft op diverse lichamelijke processen? En nog interessanter: wist jij dat diverse lichamelijke processen invloed hebben op de manier waarop jij denkt? 

In deze module duiken wij in de wereld van de mind-body connectie en leer jij manieren waarop jij beide kanten van dit twee-richtingsverkeer positief kunt beïnvloeden. Jeuh!

MODULE 10: GEDRAGSVERANDERING

Tijdens deze cursus heb je enorm veel kennis opgedaan en superveel handvatten gekregen om op elk van deze onderwerpen kleine verbeteringen aan te brengen.

Maar die verbeteringen houden in dat je bestaand gedrag moet gaan vervangen door nieuw gedrag. En dat is een tricky onderwerp als je niet stilstaat bij gedragsverandering.

Als je de werking van gedragsverandering begrijpt, weet je ook waarom al je pogingen en goede voornemens tot nu toe steeds mislukten. Maar daar gaat nu dus verandering in komen, want we sluiten deze e-cursus af met een module over gedragsverandering. Je zal zien; met deze tips gaat het jouw lukken!

Na het volgen van Boost je Schildklier Gezondheid:

 

Vergeet dit:

Q

continue Googlen naar meer informatie of een nieuwe heilige graal

Q

Eindeloos supplementen bestellen in de hoop dat deze jouw energie gaan verhogen.

Q

Calorieën tellen, koolhydraten schrappen en jezelf afmatten in de sportschool.

Q

Jezelf vergelijken met mensen die schijnbaar wél moeiteloos van hun klachten afkomen.

Verwacht dit:

Z

Je weet precies hoe jij jouw bloedwaarden moet lezen en hoe jij jouw medicijngebruik optimaliseert.

Z

Je begrijpt hoe het kan dat jij ondanks goede bloedwaarden nog klachten hebt en weet wat jij kunt doen om deze te verminderen.

Z

Je staat weer met plezier in de keuken, want jij weet precies waar jij jouw lichaam blij mee maakt. En je hebt voldoende inspiratie om iets lekkers op tafel te zetten.

Z

Je hebt een toolbox vol oplossingen, waarmee jij stap voor stap je lichaam voorbereid op herstel en vitaliteit.

Z

Werken aan je gezondheid voelt niet langer als een straf. Je stelt prioriteiten en maakt daardoor moeiteloos keuzes die jou wèl verder brengen.

cursisten gingen je voor

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste lezers.

Vera is een topper. De Happy Hashimoto programma’s zijn duidelijk, helder uitgelegd en geven je echt een toer langs en door je lijf!! Aanrader.

Patricia Jade

Heldere duidelijke uitleg over restklachten verminderen bij een schildklierafwijking. Hoe kun je jouw energie verhogen en leven verbeteren. Eindelijk wordt er verder gekeken dan alleen de ziekte. Bedankt Vera tot dusver, want ik ben nog lang niet klaar.

Monique Vermeulen

Het is een heel duidelijk programma. Met duidelijke/ verhelderende uitleg. Eindelijk snap ik wat m’n ziekte inhoud en wat ik eraan kan doen. Ik snap nu dat het normaal is om flare ups te hebben. Ik heb geleerd met een andere visie te kijken. Ik ben heel dankbaar..

Danielle den O.

Wat krijg je?

 

Studeren op jouw voorwaarden in de Hashimoto Academy: videolessen (ondertiteld), transcripts, werkboeken en slimme downloads. Te volgen via computer, mobiele app of het uitprinten van lesstof. Motivatie en inspiratie via de online community en de maandelijkse Q&A sessies. En alles in je eigen tempo, maar eigen inzicht. Dat is studeren op de Happy Hashimoto manier.

Z

Een heel jaar toegang tot Boost je Schildklier Gezondheid in de online Hashimoto Academy, inclusief updates en upgrades binnen deze periode.

Z

Besloten online community voor deelnemers aan de cursus met maandelijkse lunch Q&A-sessies voor al je vragen aan mij. 

Z

Verdiepingsmodule Energiemanagement t.w.v. € 49.

Z

3 Routekaarten voor sneller verminderen van klachten t.w.v. € 25.

Z

Het boek het Hashimoto Eliminatiedieet t.w.v. € 27,50.

Voor 299 euro kun je vandaag nog starten 

Maar wacht. Al mijn populaire e-cursussen zijn samengevoegd in deze mastercursus.
Je krijgt dus eigenlijk ook:

Voeding en Hashimoto (niet langer beschikbaar – t.w.v. € 149)
Leefstijl en Hashimoto (niet langer beschikbaar – t.w.v. € 149)
Afvallen met Hashimoto (niet langer beschikbaar – t.w.v. € 199)
Eindelijk Energie (niet langer beschikbaar – t.w.v. € 299)
Grip op je bloedwaarden (niet langer beschikbaar – t.w.v. € 49)

Voor 299 euro haal je dus ALLES in huis om je gezondheid een MEGA boost te geven

Betalen in termijnen is mogelijk.
en met de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Ik sta 100% achter deze e-cursus. Daarom bied ik de 14-dagen niet-goed-geld-terug garantie.
Heb je na de tweede module het idee dat deze cursus he-le-maal niets voor jou is? Stuur me een mail, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Mijn enige voorwaarde is dat je wel de opdrachten uit de lesstof uitvoert en alle video’s bekijkt. Je krijgt immers geen resultaten als je niet in actie komt. Fair enough?

Met de aanschaf van deze cursus loop je dus geen enkel risico.

Ik stel me aan je voor:

Hoi, mijn naam is Vera Kamphorst en net als jij, heb ik ook een trage schildklier. Door mijn struggles met deze aandoening ben ik op zoek gegaan naar manieren waarop ik mijn restklachten kon verminderen. Er bleek veel informatie beschikbaar te zijn, maar niet in het Nederlands en niet in begrijpelijke taal. Het werd mijn missie om al deze kennis tot mij te nemen en beschikbaar te maken voor mensen zoals jij en ik.

Inmiddels ben ik al flink wat jaar verder. Ben volledig omgeschoold en volg nog regelmatig aanvullende opleidingen (vooral in Amerika) om mijn kennis te vergroten en up-to-date te houden.

Sinds de start van Happy Hashimoto in 2017 heb ik al duizenden lotgenoten mogen begeleiden en inspireren; zowel via persoonlijke begeleiding als ook via mijn online e-cursussen en boeken.

In alles wat ik doe staat het vergroten van kennis over de werking van het lichaam en de schildklier centraal. Weetkracht noem ik dat. Daarnaast maak ik ingewikkelde vraagstukken begrijpelijk, klein en behapbaar, waardoor iedereen op relaxte wijze kan werken aan een passende leefstijl, waardoor (rest)klachten eindelijk kunnen verminderen.

De vele enthousiaste Google Reviews laten zien dat deze aanpak aanslaat. Dus kom het zelf ervaren en schrijf je in!

Snap je lijf, pak de regie en zorg beter voor jezelf dan ooit!
(en dit is makkelijker dan je denkt)

Veelgestelde vragen

HOE WERKT HET?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy op het platform Huddle. Heb je hier al een account? Dan kun je simpelweg inloggen op je bestaande account en vind je Happy Hashimoto in jouw aanbod.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de cursus Boost je Schildklier Gezondheid en kun je je bovendien met 1 klik aansluiten bij de online Hashimoto Community en een kijkje nemen op het Recepten-forum.
  • Deze online leeromgeving beschikt ook over een mobiele app, waardoor je op via je telefoon kunt studeren!
  • Je houdt 1 jaar toegang tot deze cursus en alle belangrijke documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
WAT MAAKT DIE ROUTEKAARTEN ZO BIJZONDER?

Alles is met elkaar verbonden. Je hormonen, organen, zenuwstelsel, weefsels, cellen  communiceren met elkaar. Jouw voeding, leefstijl en zelfs jouw gedachten hebben invloed op deze processen. Zowel positief als negatief. Aan de hand van de slimme Routekaarten laat ik je zien hoe jij aan de hand van de verschillende lesmodules kunt werken aan het verminderen van de drie meest genoemde klachten: vermoeidheid, overgewicht en mentale klachten. Ze beden jouw een slimme routekaart voor het verminderen van deze klachten. Afvinken maar!

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het optimaliseren van je schildkliermedicatie, bloedwaarden, voeding en  leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

WAT VOOR VOEDINGSADVIEZEN KAN IK VERWACHTEN?

Binnen deze cursus staat het vergroten van jouw kennis over voeding centraal. Hierbij leer je slimmere keuzes te maken voor de verschillende doelstellingen die je wellicht hebt.

Jij bepaalt dus zelf welke adviezen jij gaat doorvoeren en welke niet.

In het kader van het Hashimoto Eliminatiedieet maak ik wel duidelijk gebruik van voedingsadviezen. We schrappen tijdelijk een vijftal voedingsgroepen, te weten gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

IS PERSOONLIJKE BEGELEIDING MOGELIJK?

Persoonlijke begeleiding 1 op 1 is niet mogelijk. Deze e-cursussen zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden. Wel is er de mogelijkheid om maandelijks aan te schuiven bij een online vragenuurtje en je kunt je vragen aan de andere deelnemers stellen in de online Community. Je staat er dus niet alleen voor!

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Ik heb iemand gevonden die begrijpt wat Hashimoto inhoudt. Die me heeft geleerd hoe ik de beste versie van mezelf kan worden. Zonder Vera had ik nog tientallen boeken gekocht, vele euros verspilt, zat ik nog steeds moe op de bank en zag ik door het bos de bomen niet meer.

Rachel Deweerd Aanstoot

Vera’ s cursus is een eye opener en voor mij life style changer. Ze zou eigenlijk artsen moeten bijscholen, want alle noodzakelijke informatie om te kunnen leven met Hashimoto geeft ze in een compleet en duidelijk programma weer. Van artsen, die hierin toch de specialist zouden moeten zijn, krijg je geen informatie, geen hulp, willen ze je enkel medicijnen geven en wordt je gezegd dat je er maar mee moet leren leven. Heb je Hashimoto, bekijk het aanbod op Vera’s site en ga ervoor…..Kleine moeite, en je wordt er alleen maar beter van.

Kokkie Olga

Het boek “ik heb een trage schildklier” is heel verhelderend en ook in begrijpelijke taal geschreven. Naar aanleiding van het boek heb ik ook de e-cursussen aangeschaft. Het is allemaal heel verhelderend en geeft een goede inkijk wat er allemaal gebeurd, en fout kan gaan, in het lichaam. Een echte aanrader.

Kees Groenendaal

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste lezers.

BONUS: Verdiepingsmodule ENERGIEMANAGEMENT
Hoe ga je om met vermoeidheidsklachten? Hoe verdeel je je energie over de dag en over de week? En hoe bewaak jij je grenzen? In deze verdiepingsmodule Energiemanagement leer jij je energie managen als een pro.

BONUS: 3 Routekaarten voor verminderen klachten
Deze slimme routekaarten voor het verminderen van vermoeidheidsklachten, mentale klachten en overgewicht helpen jou sneller van je klachten af. Ze laten je precies zien welke lesmodules extra aandacht van jou vragen. Handig!

BONUS: HET HASHIMOTO ELIMINATIEDIEET
Met dit boek in de hand wordt het correct uitvoeren van het Hashimoto Eliminatiedieet een piece of cake. Heb jij dit boek al? Dan ontvang je de Hashimoto Health Planner, waarmee jij al het geleerde in de praktijk gaat brengen.

Start vandaag nog voor:
€ 349   € 299

Of betaal in 2 of 3 termijnen

Zie ik je straks in de online Community?