IK HEB EEN

TRAGE SCHILDKLIER

WAT NU?

 

Het bestseller-boek, waarin ik je bijpraat over je diagnose, vooruitzichten èn mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan met het verminderen van je klachten.

DIRECT BESTELLEN

Dit boek is voor

Mensen met een trage schildklier.
Lotgenoten die schildkliermedicatie slikken, maar desondanks nog klachten ervaren. Of schildklierpatiënten die zich eigenlijk best goed voelen, maar diep van binnen weten dat het beter kan. Hen bied ik (h)erkenning, maar ook inspiratie en voorbeelden van hoe je de regie over de eigen gezondheid kan nemen en weer happy kunt leven met een trage schildklier.

Naasten en geïnteresseerden.
Dit boek heb ik ook geschreven voor familie, vrienden en naasten die zich in deze aandoening willen verdiepen. Ook steeds meer artsen bestellen dit boek, leggen het in de spreekkamer of geven een exemplaar mee aan patiënten.

Nu extra voordeling 
Van € 25 nu voor € 20 bestellen. 

Echt een top boek!! Dit boek zou elke schildklier patiënt van zijn/haar huisarts moeten krijgen na het horen van de diagnose Hashimoto. Wat een bron van informatie in heldere duidelijke taal.

Renske Holsappel

Een aanrader voor iedereen die kampt met klachten rondom de traagwerkende schildklier. Je wordt op een rustige en laagdrempelige manier meegenomen in de complexe wereld van de schildklier zodat je het eindelijk kan gaan begrijpen.

Ellena Anastassiadis

Heel veel informatie die ik in al die jaren heb gemist. Eindelijk weet ik precies wat er aan de hand is en belangrijker dat ik zelf ook iets kan doen om me beter te voelen. Bedankt voor het duidelijke boek👍

Bertha Westerhuis

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste lezers.

Dolblij was ik met mijn diagnose trage schildklier. Eindelijk was een een naam voor mijn klachten en door het slikken van schildkliermedicatie zou ik mijn oude leven weer terugkrijgen. Althans, dat dacht ik.

Helaas gebeurde dit niet. Volgens mijn huisarts moest ik leren leven met deze restklachten, want die hoorden er voor sommigen nu eenmaal bij. En alhoewel ik dit echt geprobeerd heb, kon ik mij niet neerleggen bij een leven waarin ik me voortaan neerslachtig, opgeblazen en moe zou voelen.

En wat bleek? Dat hoeft ook helemaal niet! Met aanpassingen op het gebied van voeding, leefstijl en mindset verdwenen nagenoeg al mijn klachten. Wat had ik deze informatie graag eerder gehad.

Na een intensieve omscholing op het gebied van schildkliergezondheid en jarenlange begeleiding van schildklierpatiënten in mijn praktijk, besloot ik om al mijn kennis te bundelen met als resultaat: de ultieme Happy Hashimoto gids. Bestel snel jouw exemplaar en neem de regie over jouw gezondheid.

Vera Kamphorst
Orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Hashimoto

Vera Kamphorst verwoordt op een begrijpelijke manier de complexe fysiologie en geeft inzicht in de impact van het hebben van Hashimoto op emotioneel en sociaal gebied. Een aanrader!

Drs. Danielle Steenvoorden

Endocrinoloog

Vera heeft een praktisch en begrijpelijk boek geschreven boordevol tips over hoe je ondanks Hashimoto je toch gezond kunt voelen. Dit boek verdient een plek op het nachtkastje van elke schildklierpatiënt.

Drs. Barbara Havenith

Gynaecoloog

De beste dokters zijn degenen die zelf volhardend op zoek gaan naar de weg die leidt tot eigen gezondheidswinst. Vera Kamphorst is er zo een. Een aanrader voor iedereen met de ziekte van Hashimoto!

Drs. Lieneke van de Griendt

Huisarts

Niet alleen patiënten zijn enthousiast, ook de zorgprofessionals zijn lovend.

Duidelijke uitleg

Heldere tips

Handvatten

Handige checklists

Ervaringsverhalen van lotgenoten

Lezers gingen je voor

Dit boek verdient een plek op het nachtkastje van elke schildklierpatiënt.
Barbara Havenith

veelgestelde vragen

Is er ook een e-boek voor de e-reader?

Ja! Er is een e-book beschikbaar via Bol.com voor de KOBO reader. Ik ben me nog aan het beraden of dit ook voor de Kindle van Amazon gaat volgen. Mocht jij dit willen, stuur me een berichtje.

Ik kan me niet lang concentreren. Is er ook een luisterboek?

Nee, er is geen luisterboek. Het boek is echter zo geschreven, dat je het ook in kleine stapjes kan lezen. Ook is het boek in begrijpelijke taal geschreven, waardoor het ook iets makkelijker wordt. 

Verzend je ook naar het buitenland?

Jazeker. Je kunt gewoon jouw exemplaar bestellen. Zolang je niet naar de andere kant van de oceaan laat sturen breng ik geen extra kosten in rekening. Woon je echt ver weg? Kies dan voor het e-book!

Ik heb geen Hashimoto. Is dit boek dan toch interessant?

Jazeker! Dit boek is interessant voor iedereen, die om welke reden dan ook nu schildkliermedicatie slikt, waarmee schildklierhormoon wordt aangevuld.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

HANDIGE LINKS