Bestel nu jouw exemplaar

Dolblij was ik met mijn diagnose trage schildklier. Eindelijk was een een naam voor mijn klachten en door het slikken van schildkliermedicatie zou ik mijn oude leven weer terugkrijgen. Althans, dat dacht ik.

Helaas gebeurde dit niet. Volgens mijn huisarts moest ik leren leven met deze restklachten, want die hoorden er voor sommigen nu eenmaal bij. En alhoewel ik dit echt geprobeerd heb, kon ik mij niet neerleggen bij een leven waarin ik me voortaan neerslachtig, opgeblazen en moe zou voelen.

En wat bleek? Dat hoeft ook helemaal niet! Met aanpassingen op het gebied van voeding, leefstijl en mindset verdwenen nagenoeg al mijn klachten. Wat had ik deze informatie graag eerder gehad.

Na een intensieve omscholing op het gebied van schildkliergezondheid besloot ik om al mijn kennis te bundelen met als resultaat: de ultieme Happy Hashimoto gids. Bestel snel jouw exemplaar en start ook met helen.

Vera Kamphorst
Orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Hashimoto

VOOR WIE IS DIT BOEK?

Allereerst is dit boek geschreven voor mensen met een trage schildklier die schildkliermedicatie slikken, maar desondanks nog klachten ervaren. Of schildklierpatiënten die zich eigenlijk best goed voelen, maar diep van binnen weten dat het beter kan. Hen bied ik (h)erkenning, maar ook inspiratie en voorbeelden van hoe je de regie over de eigen gezondheid kan nemen en weer happy kunt leven met een trage schildklier.

Dit boek heb ik ook geschreven voor mensen die in hun naaste omgeving iemand kennen met een trage schildklier. En zich in deze aandoening willen verdiepen, zodat zij meer begrip krijgen voor de situatie waarin de naaste zich bevindt en zo beter tot steun of hulp kunnen zijn.

WAAROM WIL JIJ DIT LEZEN?

Ik leg je uit wat een trage schildklier is en vertel je over mijn eigen zoektocht naar meer energie. Ik laat je zien welke fysieke en mentale gevolgen een trage schildklier kan hebben op een mens en geef je een inkijkje in de emotionele en sociale gevolgen van leven met de restklachten van een trage schildklier. Ook ga ik uitgebreid in op de effecten van jouw mindset, voeding- en leefstijlkeuzes op de (schildklier)gezondheid en geef je talloze voorbeelden uit mijn eigen leven en uit het leven van cliënten uit mijn praktijk.

En alhoewel een diagnose trage schildklier of Hashimoto eenzaam kan voelen; in het laatste deel van het boek laat ik je zien dat je er niet alleen voor staat. We zijn met velen en er zijn volop manieren, waarop jij hulp kunt vragen en ondersteuning kunt vinden.

Met dit boek wil ik jou de basisinformatie geven die nodig is om te begrijpen waar jij dagelijks mee dealt. Het zit niet tussen je oren, het heeft een oorzaak en een naam. Maar dat wil niet zeggen dat je je voor de rest van je leven zo hoeft te voelen. Er is hoop. Hoop op een Happy leven met Hashimoto.

In oktober 2022 komt alweer de derde druk uit van dit boek en gaan we richting de 4000 verkochte exemplaren. Ongelooflijk.
Niet alleen schildklierpatiënten zijn enthoudiast over dit boek, ook artsen en specialisten zijn zeer positief. Een greep uit de vele reacties en reviews heb ik voor je toegevoegd.
Overtuigd? Bestel dan vandaag nog jouw exemplaar en start met het vergroten van jouw kennis over jouw trage schildklier.

Vera heeft een praktisch en begrijpelijk boek geschreven boordevol tips over hoe je ondanks Hashimoto je toch gezond kunt voelen. Dit boek verdient een plek op het nachtkastje van elke schildklierpatiënt.

Drs. Barbara Havenith

Gynaecoloog

Vera Kamphorst verwoordt op een begrijpelijke manier de complexe fysiologie en geeft inzicht in de impact van het hebben van Hashimoto op emotioneel en sociaal gebied. Een aanrader!

Drs. Danielle Steenvoorden

Endocrinoloog

De beste dokters zijn degenen die zelf volhardend op zoek gaan naar de weg die leidt tot eigen gezondheidswinst. Vera Kamphorst is er zo een. Een aanrader voor iedereen met de ziekte van Hashimoto!

Drs. Lieneke van de Griendt

Huisarts

BESTEL NU JOUW EXEMPLAAR

Ik heb een trage schildklier. Wat nu?

Wanneer schildkliermedicatie alleen niet helpt om weer vrolijker, slanker of energieker te worden

€ 25 *)

Plus € 4,10 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten.

Ik ben benieuwd wat jij er straks van vindt.
Help me bij het verspreiden van deze kennis door een Google Review achter te laten.

BESTEL NU JOUW EXEMPLAAR

Ik heb een trage schildklier. Wat nu?

Wanneer schildkliermedicatie alleen niet helpt om weer vrolijker, slanker of energieker te worden

€ 25 *)

Plus € 4,10 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten.

*) Per verkocht boek maak ik 1 euro over naar de Happy Hashimoto Foundation. Met jouw bestelling van dit boek draag ook jij bij aan de nodige betere zorg voor schildklierpatiënten. Dank je wel namens ons allen.