IK HEB EEN TRAGE SCHILDKLIER. WAT NU?

De diagnose trage schildklier geeft een naam aan (vaak) een reeks vage klachten. Eindelijk heeft het een naam. Maar wat nu?

In dit boek lees je wat de diagnose inhoudt, welke gevolgen dit heeft voor jouw gezondheid, maar vooral ook wat jij zelf kunt doen om je snel weer beter te voelen.

VOOR WIE IS DIT BOEK?

Allereerst is dit boek geschreven voor mensen met een trage schildklier. Lotgenoten die schildkliermedicatie slikken, maar desondanks nog klachten ervaren. Of schildklierpatiënten die zich eigenlijk best goed voelen, maar diep van binnen weten dat het beter kan. Hen bied ik (h)erkenning, maar ook inspiratie en voorbeelden van hoe je de regie over de eigen gezondheid kan nemen en weer happy kunt leven met een trage schildklier.

Dit boek heb ik ook geschreven voor familie, vrienden en naasten die zich in deze aandoening willen verdiepen. 

WAAROM WIL JIJ DIT BOEK LEZEN?

Ik leg je uit wat een trage schildklier is laat je zien welke fysieke en mentale gevolgen een trage schildklier kan hebben. Ook ga ik uitgebreid in op de effecten van jouw mindset, voeding- en leefstijlkeuzes op de (schildklier) gezondheid en geef je talloze tips en voorbeelden uit mijn eigen leven en uit het leven van cliënten uit mijn praktijk.

Met dit boek wil ik jou de informatie geven die nodig is om te begrijpen waar jij dagelijks mee dealt en waarmee jij zelf aan de slag kunt zodat je je snel weer beter gaat voelen. Er is hoop. Hoop op een Happy leven met Hashimoto.

Benieuwd naar de inhoudsopgave en de look & feel van dit boek? Bekijk het inkijkexemplaar.

Wat zeggen de professionals?

Niet alleen schildklierpatiënten zijn enthousiast over dit boek, ook artsen en specialisten zijn zeer positief. ↓

Vera Kamphorst verwoordt op een begrijpelijke manier de complexe fysiologie en geeft inzicht in de impact van het hebben van Hashimoto op emotioneel en sociaal gebied. Een aanrader!

Drs. Danielle Steenvoorden

Endocrinoloog

Vera heeft een praktisch en begrijpelijk boek geschreven boordevol tips over hoe je ondanks Hashimoto je toch gezond kunt voelen. Dit boek verdient een plek op het nachtkastje van elke schildklierpatiënt.

Drs. Barbara Havenith

Gynaecoloog

De beste dokters zijn degenen die zelf volhardend op zoek gaan naar de weg die leidt tot eigen gezondheidswinst. Vera Kamphorst is er zo een. Een aanrader voor iedereen met de ziekte van Hashimoto!

Drs. Lieneke van de Griendt

Huisarts

BESTEL NU JOUW EXEMPLAAR

Ik heb een trage schildklier.
Wat nu?

€ 25  (plus € 4,15 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten.)

Dit boek is ook beschikbaar als e-book voor de e-reader. Je bestelt het e-book hier via bol.com.

Dolblij was ik met mijn diagnose trage schildklier. Eindelijk was een een naam voor mijn klachten en door het slikken van schildkliermedicatie zou ik mijn oude leven weer terugkrijgen. Althans, dat dacht ik.

Helaas gebeurde dit niet. Volgens mijn huisarts moest ik leren leven met deze restklachten, want die hoorden er voor sommigen nu eenmaal bij. En alhoewel ik dit echt geprobeerd heb, kon ik mij niet neerleggen bij een leven waarin ik me voortaan neerslachtig, opgeblazen en moe zou voelen.

En wat bleek? Dat hoeft ook helemaal niet! Met aanpassingen op het gebied van voeding, leefstijl en mindset verdwenen nagenoeg al mijn klachten. Wat had ik deze informatie graag eerder gehad.

Na een intensieve omscholing op het gebied van schildkliergezondheid besloot ik om al mijn kennis te bundelen met als resultaat: de ultieme Happy Hashimoto gids. Bestel snel jouw exemplaar en start ook met helen.

Vera Kamphorst
Orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Hashimoto

Wat vinden de lezers?

Niet alleen specialisten en huisartsen zijn positief over dit boek, ook de schildklierpatiënten zelf, hun moeders, vaders, partners, familieleden en vrienden zijn enthousiast. ↓

Ik ben benieuwd wat jij er straks van vindt.
Help me bij het verspreiden van deze kennis door een Google Review achter te laten.

BESTEL NU JOUW EXEMPLAAR

Ik heb een trage schildklier. Wat nu?

Wanneer schildkliermedicatie alleen niet helpt om weer vrolijker, slanker of energieker te worden

€ 25  (plus € 4,15 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten.)

Dit boek is ook beschikbaar als e-book voor de e-reader. Je bestelt het e-book hier via bol.com.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ben jij zorgprofessional? Klik dan hier.

Wat vinden anderen?

Social media