RESERVEER NU JOUW EXEMPLAAR

Beschikbaar op 18 oktober (Wereld Menopauzedag)
Vanaf nu in pre-order te bestellen

Na het succesvolle boek  Ik heb een trage schildklier. Wat nu? komt Vera Kamphorst nu met haar tweede boek:

“Toen de eerste opvliegers zich bij mij aandienden voelde ik aan alles, dat het tijd was om de studieboeken weer in te duiken. Ik had zoveel vragen over de overgang.

Heeft de overgang invloed op de werking van mijn schildklier? Of heeft mijn trage schildklier juist invloed op de klachten van de overgang? Hoe herken ik het verschil? En heb ik met een trage schildklier echt een verhoogd risico op osteoporose en hart- en vaatziekten? Wat als ik voor hormoontherapie kies, heeft dit dan invloed op mijn bloedwaarden?

Al studerend ontdekte ik de vele verbanden tussen de schildklier- en geslachtshormonen en de rol die zij samen spelen in je algemene gezondheid na je 40ste levensjaar. Al deze kennis heb ik wederom voor je gebundeld in een boek. Een tweede Weetkracht Boek.  Verplicht leesvoer voor iedere vrouw van elke leeftijd met een trage schildklier!”

In Met een trage schildklier de overgang door legt Vera Kamphorst uit wat er in het vrouwelijk lichaam verandert als de vruchtbare jaren ten einde lopen en de menopauze zich aandient. In heldere bewoordingen geeft zij een overzicht van veelvoorkomende overgangsklachten en gezondheidsrisico’s en beschrijft hierbij de rol van de trage schildklier. Ook geeft zij volop tips over wat jij zelf kunt doen met voeding, leefstijl en supplementen om de gevreesde  overgangsklachten te verminderen of te voorkomen. Inclusief 12 Hashimoto-proof recepten voor in de overgang.

RESERVEER NU JOUW EXEMPLAAR

Met een trage schildklier de overgang door

Alles wat je moet weten om vitaal te blijven

Reserveer jouw exemplaar voor 18 oktober 2022 en loot direct mee in de pre-order tombola. Je maakt kans op een van mijn vijf favoriete producten. Op 18 oktober maak ik de winnaars hier bekend.

*) Per verkocht boek maak ik 1 euro over naar de Happy Hashimoto Foundation. Met jouw bestelling van dit boek draag ook jij bij aan de nodige betere zorg voor schildklierpatiënten. Dank je wel namens ons allen.

PRE-ORDER TOMBOLA

Maak kans op mooie prijzen

Door mijn boek in pre-order te bestellen loot je automatisch mee in de pre-order tombola. In de tombola stop ik vijf van mijn favoriete producten. In willekeurige volgorde:

Een giftbox vol Hashimoto-proof bakproducten van Treat.

Een met lavendel gevuld oogmasker van Flowee.

De Flowee Spijkermat voor een diepere slaap

Mijn favoriete geurkaars van SOOS Candlefactory

Een 7-daagse miniset vol natuurlijke verzorgingsproducten van Colour & Spice.

Dus:  wil jij kans maken op een van deze vijf favorieten? Bestel dan nu vast jouw exemplaar van mijn boek en loot automatisch mee in de tombola. Hoe leuk is dat?!

PRE-ORDER NU VOOR € 25

Met een trage schildklier de overgang door

Alles wat je moet weten om vitaal te blijven

Plus € 4,10 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten. Beschikbaar op 18 oktober (Wereld Menopauzedag) en vanaf nu in pre-order te bestellen.

*) Per verkocht boek maak ik 1 euro over naar de Happy Hashimoto Foundation. Met jouw bestelling van dit boek draag ook jij bij aan de nodige betere zorg voor schildklierpatiënten. Dank je wel namens ons allen.