HET HASHIMOTO ELIMINATIEDIEET

Ontdek verborgen voedselintoleranties en herpak je energie

Eindelijk heb ik mijn beproefde methode voor het opsporen van voedselintoleranties bij Hashimoto verwerkt in een boek.

Vanwege mijn vakantie verstuur ik alle bestellingen geplaatst vóór 5 april 12.00 uur nog op vrijdag 5 april. Alle bestellingen die later binnenkomen worden op dinsdag 23 april verstuurd.

Je bent niet wat je eet.
Je bent wat je eet, verteert, tolereert, opneemt en uitscheidt.

Wist jij dit?

Met voeding kun je je gezondheid ondersteunen maar ook juist ondermijnen. Wist jij dat bepaalde voedingsmiddelen bij mensen met Hashimoto vaker dan gemiddeld voor problemen zorgen? En dat dit vaak ongemerkt aan de hand is?

Met een eliminatiedieet kun je heel nauwkeurig onderzoeken welke voedingsmiddelen jouw herstel in de weg staan. Een eliminatiedieet is dus een dieet dat wordt gebruikt bij het opsporen van (onopgemerkte) voedselallergieën, voedselintoleranties of voedselgevoeligheden en is geen dieet voor gewichtsverlies, alhoewel dit wel vaak een bijkomend resultaat is.

Hoe werkt een eliminatiedieet?

Bij een eliminatiedieet worden gedurende een aantal weken bepaalde voedingsmiddelen geschrapt, waarna ze een voor een weer worden toegevoegd, waardoor helder wordt welke voedingsmiddelen de boosdoeners zijn.

Wat onderzoekt het Hashimoto Eliminatiedieet?

Het Hashimoto Eliminatiedieet is een overzichtelijk eliminatiedieet, waarin slechts vijf voedingsstoffen worden onderzocht die juist bij Hashimotopatiënten (95% van de mensen met een trage schildklier) vaker dan gemiddeld voor problemen zorgen. Deze vijf allergenen zijn gluten, zuivel, soja, alcohol en kunstmatige, toegevoegde suikers.

Wat levert het mij op?

Wanneer je prikkelende voeding schrapt kunnen klachten verdwijnen. Energie komt terug, hersenmist trekt op, stoelgang wordt regelmatig, opgeblazen gevoel verdwijnt en gewicht daalt. Soms zelfs al na 2 weken!
Het Hashimoto Eliminatiedieet is een tool waarmee je zelf kunt ervaren of bepaalde voedingsmiddelen bij jou voor problemen zorgen of niet. Het is een tijdelijke aanpassing van je voedingspatroon. Een tijdelijke investering in je gezondheid dus.

Doen we het samen?

Met dit boek help ik jou alle stappen van het Hashimoto Eliminatiedieet op relaxte wijze te doorlopen. Tijdens het hele proces kun je terugvallen op achtergrondinformatie, een handig stappenplan met checklists, vragenlijsten, naslagwerken en talloze recepten die 100% vrij zijn van gluten, zuivel, soja, toegevoegde suikers en alcohol. Bestel nu jouw exemplaar!

Ik zit er middenin. Anderhalf jaar uitgesteld… en het valt mij heel erg mee. Ik had het eerder moeten doen. Nu week 7: stabielere bloedsuiker, slaap beter. Wat betreft energie: nog niet wat ik hoopte maar volgens mijn man ben ik scherper 🔥 en levendiger 🙌.

@carolinaannanas

Hoi Vera

Ik ben na het lezen van je eerste boek,  ongeveer half juli, begonnen en doe het nog steeds. We zijn gewoon heel anders gaan eten – heel puur zonder pakjes zakjes en toevoegingen. Soms probeer ik eens wat toe te voegen(pizza🙈) maar dat ging  erna helemaal fout dus erg van genoten maar voorlopig nog maar niet. Inmiddels 10 kg afgevallen en erg blij mee!
Wat ik wel erg lastig vond zijn de vakanties… Dus als je tips heb in je nieuwe boek hoe om te gaan met het eliminatie dieet op vakantie dan zou dat heel top zijn. Ik ga er voorlopig nog mee door want zo puur eten bevalt ons goed.
Dank je wel voor al je tips en informatie ben er heel blij mee.
Groetjes Anja vant Oever
Anja van 't Oever

Ik heb het drie weken gedaan, voelde me een stuk beter, toen weer gierend uit de bocht gevlogen een week, nu weer ern week bezig. Het valt me eigenlijk alles mee, ik heb geen moeite met het bedenken van alternatieven, ook dankzij jouw heerlijke recepten, @vera.kamphorst . Ik heb meer energie, geen vermoeidheidsaanvallen meer, geen obstipatie meer, minder gas in m’n buik.  (…)

@denise_hulst

Wil je alvast een indruk van de look & feel van dit boek? Dat kan!

IN DIT BOEK (HARDCOVER)

Interessante achtergronden

Duiding door endocrinoloog

Concreet stappenplan

Handige checklists

Tips & tricks uit de praktijk

Vele downloads ter ondersteuning

Nu extra voordelig geprijsd.
Van € 27,50 nu voor € 25

Vanwege mijn vakantie verstuur ik alle bestellingen geplaatst vóór 5 april 12.00 uur nog op vrijdag 5 april. Alle bestellingen die later binnenkomen worden op dinsdag 23 april verstuurd.

RESERVEER NU JOUW EXEMPLAAR

Het Hashimoto Eliminatiedieet

Ontdek verborgen voedselintoleranties en herpak je energie

Vanwege mijn vakantie verstuur ik alle bestellingen geplaatst vóór 5 april 12.00 uur nog op vrijdag 5 april. Alle bestellingen die later binnenkomen worden op dinsdag 23 april verstuurd.

VEELGESTELDE VRAGEN

WANNEER ONTVANG IK MIJN EXEMPLAAR?

Ik verstuur alle boekbestellingen minimaal 2 x per week, dus je hoeft nooit lang te wachten. Heb je een spoedverzoek? Mail me dan even, dan kijk ik wat ik kan doen. (vera@hashimoto.nl)

IK HEB GEEN HASHIMOTO, IS DIT BOEK DAN TOCH INTERESSANT?

Als het onderwerp jou boeit dan: jazeker!
Heb je een trage schildklier, maar door een andere oorzaak dan de ziekte van Hashimoto, dan is dit dieet nog steeds een aanrader, alhoewel de link tussen de antistoffen van het immuunsysteem en gluten en zuivel dan niet relevant is. Desondanks blijven de andere argumenten en onderbouwing (ook van gluten en zuivel) van deze methode stevig overeind staan. Kortom: ja het blijft een aanrader!

IK KAN ME NIET LANG CONCENTREREN. IS ER EEN LUISTERBOEK?

Nee, er is geen luisterboek. Het boek is echter zo geschreven, dat je het ook in kleine stapjes kan lezen. Ook is het boek in begrijpelijke taal geschreven, waardoor het ook iets makkelijker wordt.

IS ER OOK EEN E-BOOK VOOR DE E-READER?

Op dit moment nog niet. Wellicht later in 2024.