HET HASHIMOTO ELIMINATIEDIEET

Ontdek verborgen voedselintoleranties en herpak je energie

 

Inclusief handige downloads en superdik Hashimoto-proof recepten e-book voor ontbijt-, lunch- en dinner, tussendoortjes en mocktails.

Vanaf nu ook als e-book voor de e-reader beschikbaar! Je bestelt jouw exemplaar via bol.com.

Je bent niet wat je eet. Je bent wat je eet, verteert, tolereert, opneemt en uitscheidt.

DIRECT BESTELLEN

Hoe werkt dit dieet?

Met voeding kun je je gezondheid ondersteunen maar ook juist ondermijnen. Wist jij dat bepaalde voedingsmiddelen bij mensen met Hashimoto vaker dan gemiddeld en vaak ongemerkt voor problemen zorgen.
Met een eliminatiedieet kun je heel nauwkeurig onderzoeken welke voedingsmiddelen jouw herstel in de weg staan. Een eliminatiedieet wordt gebruikt bij het opsporen van voedselallergieën, -intoleranties en -gevoeligheden. Het is dus geen dieet voor gewichtsverlies, alhoewel dit wel vaak een bijkomend resultaat is.

Hoe werkt een eliminatiedieet?

Bij een eliminatiedieet worden gedurende een aantal weken bepaalde voedingsmiddelen geschrapt, waarna ze een voor een weer worden toegevoegd, waardoor helder wordt welke voedingsmiddelen de boosdoeners zijn.

Wat onderzoekt het Hashimoto Eliminatiedieet?

Het Hashimoto Eliminatiedieet is een overzichtelijk eliminatiedieet, waarin slechts vijf voedingsstoffen worden onderzocht die juist bij Hashimotopatiënten (95% van de mensen met een trage schildklier) vaker dan gemiddeld voor problemen zorgen. Deze vijf allergenen zijn gluten, zuivel, soja, alcohol en kunstmatige, toegevoegde suikers.

Wat levert het mij op?

Wanneer je prikkelende voeding schrapt kunnen klachten verdwijnen. Energie komt terug, hersenmist trekt op, stoelgang wordt regelmatig, opgeblazen gevoel verdwijnt en gewicht daalt. Soms zelfs al na 2 weken!
Het Hashimoto Eliminatiedieet is een tool waarmee je zelf kunt ervaren of bepaalde voedingsmiddelen bij jou voor problemen zorgen of niet. Het is een tijdelijke aanpassing van je voedingspatroon. Een tijdelijke investering in je gezondheid dus.

Doen we het samen?

Met dit boek help ik jou alle stappen van het Hashimoto Eliminatiedieet op relaxte wijze te doorlopen. Tijdens het hele proces kun je terugvallen op achtergrondinformatie, een handig stappenplan met checklists, vragenlijsten, naslagwerken en talloze recepten die 100% vrij zijn van gluten, zuivel, soja, toegevoegde suikers en alcohol.

Bestel jouw exemplaar nu extra voordeling

Van € 27,50 nu voor € 25 

Ik zit er middenin. Anderhalf jaar uitgesteld… en het valt mij heel erg mee. Ik had het eerder moeten doen. Nu week 7: stabielere bloedsuiker, slaap beter. Wat betreft energie: nog niet wat ik hoopte maar volgens mijn man ben ik scherper 🔥 en levendiger 🙌.

@carolinaannanas

Hoi Vera

Ik ben na het lezen van je eerste boek,  ongeveer half juli, begonnen en doe het nog steeds. We zijn gewoon heel anders gaan eten – heel puur zonder pakjes zakjes en toevoegingen. Soms probeer ik eens wat toe te voegen(pizza🙈) maar dat ging  erna helemaal fout dus erg van genoten maar voorlopig nog maar niet. Inmiddels 10 kg afgevallen en erg blij mee!
Wat ik wel erg lastig vond zijn de vakanties… Dus als je tips heb in je nieuwe boek hoe om te gaan met het eliminatie dieet op vakantie dan zou dat heel top zijn. Ik ga er voorlopig nog mee door want zo puur eten bevalt ons goed.
Dank je wel voor al je tips en informatie ben er heel blij mee.
Groetjes Anja vant Oever
Anja van 't Oever

Ik heb het drie weken gedaan, voelde me een stuk beter, toen weer gierend uit de bocht gevlogen een week, nu weer ern week bezig. Het valt me eigenlijk alles mee, ik heb geen moeite met het bedenken van alternatieven, ook dankzij jouw heerlijke recepten, @vera.kamphorst . Ik heb meer energie, geen vermoeidheidsaanvallen meer, geen obstipatie meer, minder gas in m’n buik.  (…)

@denise_hulst

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste lezers. Er staan al meer dan 100 reviews!

Vanaf nu ook als e-book voor de e-reader beschikbaar! Je bestelt jouw exemplaar via bol.com.

Luxe hardcover

Interessante achtergronden

Duiding door endocrinoloog

Concreet stappenplan

Handige checklists

Vele downloads ter ondersteuning

veelgestelde vragen

Is er ook een e-boek voor de e-reader?

Ja! Er is een e-book beschikbaar via Bol.com voor de KOBO reader. Ik ben me nog aan het beraden of dit ook voor de Kindle van Amazon gaat volgen. Mocht jij dit willen, stuur me een berichtje.

Ik kan me niet lang concentreren. Is er ook een luisterboek?

Nee, er is geen luisterboek. Het boek is echter zo geschreven, dat je het ook in kleine stapjes kan lezen. Ook is het boek in begrijpelijke taal geschreven, waardoor het ook iets makkelijker wordt. 

Verzend je ook naar het buitenland?

Jazeker. Je kunt gewoon jouw exemplaar bestellen. Zolang je niet naar de andere kant van de oceaan laat sturen breng ik geen extra kosten in rekening. Woon je echt ver weg? Kies dan voor het e-book!

Wanneer ontvang ik mijn boek?

Ik verstuur alle boekbestellingen minimaal 2 x per week, dus je hoeft nooit lang te wachten. Heb je een spoedverzoek? Mail me dan even, dan kijk ik wat ik kan doen. (vera@hashimoto.nl)

Ik heb geen Hashimoto. Is dit boek dan toch interessant?

Jazeker! Dit boek is interessant voor iedereen, die om welke reden dan ook nu schildkliermedicatie slikt, waarmee schildklierhormoon wordt aangevuld.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

HANDIGE LINKS