Hashimoto Blueprint Sprint

groepsprogramma

Hét traject voor mensen die hun trage schildklier meer dan zat zijn en er zowel fysiek, mentaal, emotioneel als financieel klaar voor zijn om hun energie en gezondheid te gaan herpakken. Maar wel op een relaxte en duurzame manier, die  écht bij hen past!

STARTDATUM VOLGENDE GROEP: 1 juli 2020

Wat ik van veel schildklierpatiënten hoor in mijn praktijk is dat ze zo graag van hun klachten af willen, maar niet weten hoe ze moeten beginnen. Te weinig focus en concentratie hebben om zich in de materie in te lezen en te weinig energie om echt in beweging te komen. En zo tikken de weken, de maanden, de jaren door. Misschien herken je het wel. Je rent als een kip zonder kop door het leven. Met de waan van de dag. Standje overleven. Maar ergens voelt dit al lang niet meer als jouw leven… Je voelt je alleen in je misère. Je omgeving begrijpt het niet. Je ziet er immers niet ziek uit. En uit schuldgevoel naar partner, gezin, werk en/of vrienden hou je de schijn op, waardoor je continue over je grenzen heen gaat. Met als resultaat dat je steeds meer uitgeput raakt. Het lijkt een neerwaartse spiraal te zijn, waar je niet meer uit komt. Je probeert af en toe iets te veranderen in je voedingspatroon. Je gaat naar de sportschool. Je slikt een bak supplementen. Maar wat je ook probeert, het geeft geen blijvend resultaat. Je enthousiasme verslapt, de kilo’s komen terug of je zakt weer weg in fase van totale vermoeidheid. Je bent het zat en je geeft het bijna op.

Weet dat dit écht anders kan

PAK DE REGIE OVER JE EIGEN GEZONDHEID

Het is niet nodig om je een slaaf van je eigen leven te voelen en met de tijd steeds verder weg te zakken. Je kunt je energie herpakken door de regie over je eigen gezondheid te nemen. Elke dag kleine stapjes zetten die goed zijn voor jou, jouw schildklier en jouw hele gezondheid. Hierbij kun je steunen op de kennis en ervaring van anderen, waardoor je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Het enige dat jij hoeft te doen is open staan voor een nieuw avontuur, waarbij je de blauwdruk van jouw Hashimoto gaat leggen.

Wat zou het voor jouw gezondheid betekenen als je een helder persoonlijk plan hebt, waarmee jij altijd weet hoe je jouw gezondheid op elk moment effectief kunt ondersteunen? 
En jij je leven weer terugkrijgt: het leven van een sprankelend persoon, die zin heeft om dingen te ondernemen en hier ook de energie voor heeft.

En hoe fijn zou het zijn als je dit samen met mij als mentor kunt aanvliegen? Geen losse informatie-flodders meer, maar echte transformatie naar een happy leven met Hashimoto. Het kan.

 

Is er een klik?

Vind je het fijn om eerst even kennis te maken? Dat kan. We gaan tenslotte samen een intensief traject in. Een goed gevoel bij onze samenwerking is dan best belangrijk. Via onderstaande knop plan je snel en simpel een gratis telefoongesprek in. 

Over mij

Hoi! Ik ben Vera Kamphorst en heb net als jij de auto-immuunziekte Hashimoto.

Door mijn eigen jarenlange zoektocht naar meer energie, gevolgd door vele specialistische opleidingen op dit gebied en de begeleiding van anderen in mijn praktijk en online groepsprogramma’s weet ik als geen ander wat er voor nodig is om je weer energiek en happy te voelen. Ik geloof niet in standaard protocollen die jou gouden bergen beloven. Ieder lichaam is anders en ieders leven en omstandigheden zijn anders. En al deze persoonlijke elementen zijn van invloed op de ingrediënten in jouw toolbox. Ik vind het belangrijk dat jij jouw eigen hashimoto blauwdruk gaat ontdekken, zodat jij ook jouw eigen toolbox kan gaan vullen met keuzes die jouw lichaam en gezondheid ondersteunen. Keuzes die moeiteloos aanvoelen, zodat aanpassingen op gebied van voeding en leefstijl geen kortstondige noodgrepen zijn maar onderdeel worden van jouw happy lifestyle. 
 Dat is precies waarom ik de Hashimoto Blueprint Sprint heb ontwikkeld.

Over de Hashimoto Blueprint Methode

een duurzame en blijvend nieuwe leefstijl

Met de Hashimoto Blueprint Methode benaderen wij jouw gezondheid op holistische wijze. We beperken ons niet tot de klacht alleen, maar plaatsen jouw klachten in een breder perspectief. Wat zijn de oorzaken van de klachten en met welke lichaamssystemen hangen zij samen? Is hier sprake van een erfelijke component? Hoe gaat het mentaal en emotioneel met je? En welke rol spelen omgevingsfactoren, voeding en leefstijl hierin? Wat is de trigger van jouw Hashimoto geweest? Al deze componenten samen bepalen jouw Hashimoto Blueprint. Jij bent uniek met je eigen blauwdruk. Jij past dus ook niet in een standaard protocol. Jouw lichaam verdient een Persoonlijke Plan op basis van jouw Hashimoto Blueprint. Een persoonlijk plan is afgestemd op jouw leven, zodat je er een duurzame en blijvend nieuwe leefstijl van kunt maken. Op pure wilskracht hard werken aan je gezondheid is nog nooit iemand happy geworden. (En is zelden succesvol op de lange termijn.) De Hashimoto Blueprint methode staat dus voor:

Een holistische kijk op gezondheid


We kijken niet naar de foto van je schildklier, maar naar de film van je leven.

Een persoonlijk plan van aanpak

Jij past niet in protocollen, want jij bent uniek.

Een duurzame
aanpak

Alleen veranderingen, die moeiteloos aanvoelen gaan een leven lang mee.

Hashimoto Blueprint Sprint

wat gaan we doen?

Aan de hand het online programma Happy Hashimoto Herstelplan gaan wij in 8 intensieve weken stap voor stap jouw Hashimoto Blueprint leggen en ga je proefondervindelijk jouw Persoonlijke Plan samenstellen. Hierna volgt de Sprint van 4 weken waarin jij al je tools uit je Persoonlijke Plan gaat toepassen.

Dus wat gaan we doen? Wij gaan in 3 maanden tijd jouw leven met Hashimoto volledig transformeren. Ben je er klaar voor?

week 0 : introductie

Dit traject trappen we af met een individueel online intakegesprek. Zo kan ik je vast wat handvatten geven voor tijdens dit traject en kijken we samen naar waar jouw grootste uitdagingen en aandachtspunten liggen.

week 1 – 8

In de eerste week starten we met module 1 van het bijbehorende programma Hashimoto Herstelplan. Het onderwerp deze week is de Schildklier. In een gezamenlijke online call bespreken we de materie, beantwoord ik al jullie vragen over dit onderwerp en gaan we elkaar vast een beetje beter kennen door onze doelstellingen en intenties samen te gaan bepalen. We are in this together!

De weken daaropvolgend behandelen we de onderwerpen: het immuunsysteem, stress, voeding, slapen, bewegen, mindset en zelfzorg. Elke week is er een gezamenlijke online groepscall waar ik al jullie vragen beantwoord als die er zijn. Deelname is vrijwillig!

week 9 – 12

Na afronding van alle modules van het Hashimoto Herstelplan heb je geevalueerd. Wat werkte goed, wat werkte minder goed. Met andere woorden: welke elementen uit dit eerste traject heb je opgenomen in jouw Persoonlijke Plan? En aan de hand van jouw Persoonlijk Plan gaan we nu de Sprint fase in. 

De laatste 4 weken van dit programma ga jij leven volgens jouw Persoonlijk Plan. Je gaat eten volgens jouw Persoonlijk Plan, maar ook slapen, bewegen, ontspannen en denken op basis van de tools in jouw Persoonlijk Plan.
Stel je jouw leven over 12 weken eens voor……

Wat krijg je?

EEN OVERZICHT

Ik investeer in mezelf en betaal 1749 euro in 3 termijnen.

Na het doorlopen van de Hashimoto Blueprint Sprint heb jij:

 RESULTAAT

N
Een helder beeld van jouw Hashimoto Blueprint.
N
Een persoonlijk voeding en leefstijl plan waarmee jij op duurzame en relaxte wijze kan leven met jouw Hashimoto.
N
Rust en overzicht: je weet precies wat voor jou werkt en wat niet.

Liever geen groepsprogramma?

individueel traject

Wil je dit programma niet in groep volgen maar alleen?
Dat kan, plan snel een telefonische kennismaking in dan bespreken we de opties en tarieven.

“IT IS NOT UNTIL YOU CHANGE YOUR IDENTITY TO MATCH YOUR LIFE BLUEPRINT THAT YOU WILL UNDERSTAND WHY EVERYTHING IN THE PAST NEVER WORKED.”

– Shannon L. Alder

MAARTJE MAAS

” Volg dit programma wanneer je een trage schildklier hebt. Het geeft je heldere info over hoe je schildklier werkt, wat er mis is en het aller belangrijkste wat je er zelf aan kan doen!”

PAULINE HAGE

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat Hashimoto zo’n impact heeft op je lijf en leden. Ook de technische uitleg in het begin was heel waardevol. Ik beveel dit online programma van harte aan! Een rapportcijfer? Een 8!”

BRENDA H.

“Bedankt voor alle kennis die ik heb gekregen. Ik was nog niet depressief, maar het ging wel die kant op. Nu weet ik dat het lichamelijk was en heb ik een plan; stap voor stap weer beter in mijn vel te komen.”

JANINE KEIJZER

” Vera biedt hele fijne nuchtere en begrijpende ondersteuning. Ze geeft me het gevoel dat ik mijn gezondheid en leven weer in eigen hand kan en moet gaan nemen. En dat doen we samen. Meteen na de eerste consulten al direct de goede handvaten over hoe verder te gaan. Wat een opluchting. Werken met Vera is een totale aanrader.”

MADELEINE ZWEZERIJNEN

“Vera is ervaringsdeskundige en ik kan niet in woorden omschrijven hoe fijn dat is! Je gehoord voelen en herkenning, dat brengt zoveel rust. En… Vera is eerlijk. De tips en de voedingssupplementen die Vera heeft aangeraden hebben ervoor gezorgd dat ik ‘s avonds weer dingen onderneem, 12 kilo kwijt ben en veel meer energie heb!”

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is? Wacht dan niet langer!