3-DAAGSE MINICURSUS Bloedwaarden lezen als een PRO

3-DAAGSE MINICURSUS

Bloedwaarden lezen als een PRO

Neem geen genoegen met “Uw bloedwaarden zijn prima” als jij je slecht voelt. Leer je bloedwaarden lezen, begrijp waarom je toch nog klachten kunt hebben en weet wat je kunt doen om dit te veranderen.

Neem de regie over je gezondheid
en leer je schildklierbloedwaarden lezen als een PRO.

En daar zat ik dan …

Ondanks het slikken van mijn schildkliermedicatie voelde ik me nog steeds uitgeput, somber en veel te zwaar. Met grote regelmaat liet ik mijn bloedwaarden controleren, want die konden niet goed zijn. En elke keer hetzelfde liedje:  “Nee hoor mevrouw, uw bloedwaarden zijn prima. Die restklachten horen er nu eenmaal bij. Hier zult u mee moeten leren leven.”

En daar ging ik dan …

Ze waren goed. Hoe kon dat nou?
Zonder de uitslag van de bloedwaarden op te vragen pakte ik mijn jas en mijn tas. In en in verdrietig (en weer een illusie armer) verliet ik het spreekuur. Zou het dan toch allemaal tussen mijn oren zitten?

Ik wist dat ik geen aansteller of hypochonder was, maar iets klopte er niet. Ik voelde me gewoon echt niet goed. En in al die jaren is het niet een keer in me op gekomen om de uitslag van mijn bloedwaarden op te vragen of op te schrijven. Ook heb ik nooit gevraagd om me nou eens uit te leggen wat die uitslagen nu precies betekenden of hoe schildklierhormonen werken en hoe de werking van de schildklier met bloedonderzoek wordt beoordeeld. Ik nam de uitslag gewoon aan en verloor mijn hoop op een betere toekomst. Beter zou het niet gaan worden.

WAT ALS IK DIT EERDER HAD GEWETEN …

En zo heb ik veel jaren doorgebracht in verdriet, wanhoop en berusting. Domweg omdat ik me niet had verdiept in bloedwaarden of kennis over mijn schildklier. Had ik dat wel gedaan, dan had ik geweten dat de standaard bloedtest met TSH en FT4 niet het hele plaatje liet zien. Ook had ik dan geweten dat er meer bloedtesten beschikbaar zijn die een breder plaatje laten zien. En had ik geweten dat ik zelf dingen kon doen om mijn bloedwaarden te verbeteren (naast het slikken van mijn medicatie).

Maar die informatie kreeg ik niet.
En wat ik van een hoop van mijn clienten begrijp is dat zij die nu ook nog steeds niet krijgen.

Om jou veel onnodige tijd en frustratie te besparen deel ik mijn kennis over dit onderwerp met jou in deze mini-cursus Bloedwaarden lezen als een Pro.

Drie opeenvolgende dagen ontvang je van mij een masterclass per e-mail met daarin een video met waardevolle kennis en pdf-bestanden om te downloaden, zodat jij binnen no-time jouw eigen bloedwaarden kan lezen en interpreteren. Als een PRO.
(OK, semi-pro in ieder geval. Je arts blijft degene die op basis van jouw bloedwaarden zal adviseren / aangeven of jij medicatie dosis aangepast moet worden op niet. Ga nooit zelf dokteren! 

wat gaan we doen?

Bloedwaardenlezen als een PRO

 

Dus wat gaan we doen? Wij gaan in 3 dagen tijd jouw kennis over schildklierhormonen en schildklierbloedwaarden naar een niveau tillen, waarop jij met gemak jouw bloedwaarden kunt lezen, waardoor jij de volgende keer een beter gesprek met jouw huisarts kunt voeren.

Hoe zien die drie dagen eruit?

Dag 1: De Schildklier Route

Op dag 1 leg ik je de Schildklier Route uit. Deze route omvat alle stappen die schildklierhormoon doorloopt vanaf het startsein in de hersenen tot de aanmaak van hormoon in de schildklier tot het moment dat schildklierhormoon in de cel aan het werk gaat.

Ik laat je zien welke stappen van de Schildklier Route in het standaard bloedonderzoek worden gecontroleerd, welke NIET worden gecontroleerd, bij welke stappen er dingen mis kunnen gaan en welke klachten dan kunnen optreden. Na deze masterclass kun jij antwoord geven op de vraag: Waarom voel ik mij slecht, terwijl mijn bloedwaarden goed zijn?

Dag 2: Het bloedonderzoek

Op dag 2 staat het bloedonderzoek centraal. Ik beantwoord vragen, zoals welke bloedwaardes wil je weten en waarom? Waar moet je op letten bij bloedprikken? Hoe vaak moet je je bloed laten controleren en in welke situaties moet je tussentijds nieuwe test aanvragen? Ook leg ik je uit waarom het soms jaren duurt voordat je eindelijk een diagnose trage schildklier krijgt en welke rol Hashimoto hier in speelt.

Ook laat ik je zien wat handige aanvullende bloedonderzoeken zijn bij vermoeidheidsklachten. En ontvang je een tekstje waarmee je bij je huisarts kunt vragen om die aanvullende tests.

Dag 3: Interpretatie bloedwaarden

En op de laatste dag pakken we jouw bloeduitslagen erbij en laat ik je zien hoe je deze kunt interpreteren en wat optimale waardes zijn. Misschien is er nog ruimte voor verbetering?

Ook pakken we de Schildklier Route er nog eens bij en geef ik je  tips hoe jij met voeding, leefstijl en/of supplementen jouw Schildklier Route kunt ondersteunen.

Alle info is natuurlijk ook weer in een handige PDF beschikbaar. Power to the people. Power to you ! Ook deze laatste dag wil je niet missen!

3-DAAGSE MINICURSUS Bloedwaarden lezen als een PRO

MINI-CURSUS

Bloedwaarden lezen als een PRO

Voor slechts € 49 start jij vandaag nog!
Het geeft jou de kennis die je nodig hebt om met zelfvertrouwen jouw koers te bepalen en meer profijt uit jouw artsbezoek te halen. Na het volgen van deze driedaagse begrijp jij waarom ondanks goede bloedwaarden nog klachten kunt hebben. Onmisbare info voor iedere schildklierpatiënt met restklachten.

 RESULTAAT

Na het doorlopen van de mini-cursus heb jij:

 

N

Een duidelijk beeld van de werking van jouw schildklier, en jouw schildklierhormonen.

N

Voldoende kennis over jouw bloedwaarden om vol vertrouwen in gesprek te gaan met jouw (huis) arts.

N

Inzicht in wanneer jij tussentijds je bloed moet laten controleren en in hoe jij het meeste uit jouw bloedonderzoeken haalt.

N

Overzicht in opties voor aanvullend bloedonderzoek bij  restklachten van een trage schildklier. 

N

Rust en overzicht: je weet precies hoe jij de volgende keer je bloedwaarden kunt interpreteren, waardoor je voortaan een volwaardig gesprekspartner voor je huisarts bent.

N

Antwoord op de vraag: Waarom heb ik nog restklachten, terwijl mijn bloedwaarden “goed’  zijn.

Nieuwsgierig naar een video?

Ik geef je een preview van dag 1.

WAT WIL JE NOG WETEN?

FAQ

Hoe werkt het?
  • Een aantal minuten na jouw inschrijving voor deze mini-cursus ontvang je direct de eerste les in je mailbox. Voeg daarom info@hashimoto.nl direct toe aan je contacten, zodat de kans op het verdwijnen in een spamfolder kleiner wordt.
  • Drie dagen op rij ontvang jij een les per mail. In elke mail vind je een lesvideo en bijbehorende PDF bestanden. Zowel de video als ook de PDF bestanden kun je downloaden naar je eigen computer, zodat je deze op elke moment nog eens kunt terugkijken. 
Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 49,00 en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. (Pssst… dit bedrag haal je er dubbel en dwars uit, omdat je hierna geen tijd meer verdoet aan het sjokken tussen de kastjes en de muur…)

Kun jij meekijken naar mijn bloedwaarden?

Nee, deze mini-cursus is qua inhoud en prijsstelling ingericht op zelfredzaamheid. Wil je desondanks dat ik met je meekijk of meedenk met de uitslagen van jouw laatste bloedonderzoek? Dan moeten we hier een aparte belafspraak voor inplannen, waar ik ook een kleine vergoeding voor mijn tijd voor vraag. Dit kun je zelf reglen via: https://www.hashimoto.nl/boek-nu/

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

JUIST naast de behandeling van je artsen! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaan samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Indien jij goed bent ingesteld, maar je hebt toch nog klachten, dan is het nog steeds zinvol om deze mini-cursus te volgen. Miscchien is er nog een kleine winst te behalen bij het fijn-instellen op je medicatie of kun je na het volgen van deze mini-cursus nog andere tips toepassen voor het verminderen van je restklachten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

3-DAAGSE MINICURSUS Bloedwaarden lezen als een PRO

€ 49,00

MINI-CURSUS

Bloedwaarden lezen als een PRO

Neem geen genoegen met de mededeling “uw bloedwaarden zijn prima”. Leer in drie dagen je bloedwaarden lezen als een pro, weet hoe je er echt voor staat en ontdek wat jij zelf kunt doen om je klachten te verminderen.