“Diagnose trage schildklier. Eindelijk had het een naam. Dolblij was ik, want dat betekende dat er wat aan mijn klachten gedaan kon worden. Ik zou schildkliermedicatie slikken en mijn oude leven weer oppakken.

Maar dat gebeurde niet. Volgens mijn huisarts moest ik met de restklachten leren leven. Dat heb ik geprobeerd. Even. Maar ik kon me er niet bij neerleggen dat ik me (op z’n minst) nog vijftig jaar neerslachtig, opgeblazen en moe zou voelen. En wat bleek? Dat hoeft ook helemaal niet! Met aanpassingen op het gebied van voeding, leefstijl en mindset verdwenen nagenoeg al mijn klachten. Wat had ik deze informatie graag meegekregen, toen ik jaren geleden gedesillusioneerd de huisartsenpraktijk verliet.

Na een intensieve omscholing op het gebied van schildkliergezondheid besloot ik om al mijn kennis te bundelen met als resultaat: de ultieme Happy Hashimoto gids. In nog geen vier maanden tijd was de eerste druk (1500 exemplaren) uitverkocht. Gelukkig is de tweede druk nu volop op voorraad, dus bestel snel jouw exemplaar!”

Vera Kamphorst

Orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Hashimoto, Oprichter Happy Hashimoto

Vera heeft een praktisch en begrijpelijk boek geschreven boordevol tips over hoe je ondanks Hashimoto je toch gezond kunt voelen. Dit boek verdient dan ook een plaats op het nachtkastje van elke schildklierpatiënt.
Drs. Barbara Havenith

Gynaecoloog, www.hormoonpoli.nl

Vera Kamphorst verwoordt op een begrijpelijke manier de complexe fysiologie en geeft inzicht in de impact van het hebben van Hashimoto op emotioneel en sociaal gebied. Een aanrader!

Drs. Daniëlle Steenvoorden

Endocrinoloog, www.hashimotospecialist.nl

De beste dokters zijn degenen die zelf volhardend op zoek gaan naar de weg die leidt tot eigen gezondheidswinst. Vera Kamphorst is er zo een. Een aanrader voor iedereen met de ziekte van Hashimoto!

Drs. Lieneke de Griendt

Huisarts, www.huisartslienekevandegriendt.nl

€ 25,00

Bestel jouw exemplaar vandaag nog

IK HEB EEN TRAGE SCHILDKLIER, WAT NU?

Plus € 4,10 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten.

VOOR WIE IS DIT BOEK?

Allereerst is dit boek geschreven voor mensen met een trage schildklier die schildkliermedicatie slikken, maar desondanks nog klachten ervaren. Of schildklierpatiënten die zich eigenlijk best goed voelen, maar diep van binnen weten dat het beter kan. Hen bied ik (h)erkenning, maar ook inspiratie en voorbeelden van hoe je de regie over de eigen gezondheid kan nemen en weer happy kunt leven met een trage schildklier.

Maar dit boek heb ik ook geschreven voor mensen die in hun naaste omgeving iemand kennen met een trage schildklier. En zich in deze aandoening willen verdiepen, zodat zij meer begrip krijgen voor de situatie waarin de naaste zich bevindt en zo beter tot steun of hulp kunnen zijn.

WAT BIEDT DIT BOEK JOU?

Ik leg je uit wat een trage schildklier nu eigenlijk is en vertel je over mijn eigen zoektocht naar meer energie. Ik laat je zien welke fysieke en mentale gevolgen een trage schildklier kan hebben op een mens en geef je een inkijkje in de emotionele en sociale gevolgen van leven met de restklachten van een trage schildklier. Ook ga ik uitgebreid in op de effecten van jouw mindset, voeding- en leefstijlkeuzes op de (schildklier)gezondheid en geef je talloze voorbeelden uit mijn eigen leven en uit het leven van cliënten uit mijn praktijk.

En alhoewel een diagnose trage schildklier of Hashimoto eenzaam kan voelen; in het laatste deel van het boek laat ik je zien dat je er niet alleen voor staat. We zijn met velen en er zijn volop manieren, waarop jij hulp kunt vragen en ondersteuning kunt vinden.

Met dit boek wil ik jou de basisinformatie geven die nodig is om te begrijpen waar jij dagelijks mee dealt. Het zit niet tussen je oren, het heeft een oorzaak en een naam. Maar dat wil niet zeggen dat je je voor de rest van je leven zo hoeft te voelen. Er is hoop. Hoop op een Happy leven met Hashimoto.

€ 25,00

Bestel jouw exemplaar vandaag nog

IK HEB EEN TRAGE SCHILDKLIER, WAT NU?

Plus € 4,10 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten.

Ik ben benieuwd wat jij er straks van vindt. Help me bij het verspreiden van deze kennis door een Google Review achter te laten.

€ 25,00

Bestel jouw exemplaar vandaag nog

IK HEB EEN TRAGE SCHILDKLIER, WAT NU?

Plus € 4,10 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten.

VRAGEN?

vera@hashimoto.nl

SOCIAL