“Diagnose trage schildklier. Eindelijk had het een naam. Dolblij was ik, want dat betekende dat er wat aan mijn klachten gedaan kon worden. Ik zou schildkliermedicatie slikken en mijn oude leven weer oppakken.

Maar dat gebeurde niet. Volgens mijn huisarts moest ik met de restklachten leren leven. Dat heb ik geprobeerd. Even. Maar ik kon me er niet bij neerleggen dat ik me (op z’n minst) nog vijftig jaar neerslachtig, opgeblazen en moe zou voelen. En wat bleek? Dat hoeft ook helemaal niet! Met aanpassingen op het gebied van voeding, leefstijl en mindset verdwenen nagenoeg al mijn klachten. Wat had ik deze informatie graag meegekregen, toen ik jaren geleden gedesillusioneerd de huisartsenpraktijk verliet.

Na een intensieve omscholing op het gebied van schildkliergezondheid besloot ik om al mijn kennis te bundelen met als resultaat: de ultieme Happy Hashimoto gids. In nog geen vier maanden tijd was de eerste druk (1500 exemplaren) uitverkocht. Gelukkig is de tweede druk nu volop op voorraad, dus bestel snel jouw exemplaar!”

Vera Kamphorst - Happy Hashimoto

€ 25,00

Bestel jouw exemplaar vandaag nog

IK HEB EEN TRAGE SCHILDKLIER, WAT NU?

Plus € 4,10 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten.

VOOR WIE IS DIT BOEK?

Allereerst is dit boek geschreven voor mensen met een trage schildklier die schildkliermedicatie slikken, maar desondanks nog klachten ervaren. Of schildklierpatiënten die zich eigenlijk best goed voelen, maar diep van binnen weten dat het beter kan. Hen bied ik (h)erkenning, maar ook inspiratie en voorbeelden van hoe je de regie over de eigen gezondheid kan nemen en weer happy kunt leven met een trage schildklier.

Maar dit boek heb ik ook geschreven voor mensen die in hun naaste omgeving iemand kennen met een trage schildklier. En zich in deze aandoening willen verdiepen, zodat zij meer begrip krijgen voor de situatie waarin de naaste zich bevindt en zo beter tot steun of hulp kunnen zijn.

WAT BIEDT DIT BOEK JOU?

Ik leg je uit wat een trage schildklier nu eigenlijk is en vertel je over mijn eigen zoektocht naar meer energie. Ik laat je zien welke fysieke en mentale gevolgen een trage schildklier kan hebben op een mens en geef je een inkijkje in de emotionele en sociale gevolgen van leven met de restklachten van een trage schildklier. Ook ga ik uitgebreid in op de effecten van jouw mindset, voeding- en leefstijlkeuzes op de (schildklier)gezondheid en geef je talloze voorbeelden uit mijn eigen leven en uit het leven van cliënten uit mijn praktijk.

En alhoewel een diagnose trage schildklier of Hashimoto eenzaam kan voelen; in het laatste deel van het boek laat ik je zien dat je er niet alleen voor staat. We zijn met velen en er zijn volop manieren, waarop jij hulp kunt vragen en ondersteuning kunt vinden.

Met dit boek wil ik jou de basisinformatie geven die nodig is om te begrijpen waar jij dagelijks mee dealt. Het zit niet tussen je oren, het heeft een oorzaak en een naam. Maar dat wil niet zeggen dat je je voor de rest van je leven zo hoeft te voelen. Er is hoop. Hoop op een Happy leven met Hashimoto.

€ 25,00

Bestel jouw exemplaar vandaag nog

IK HEB EEN TRAGE SCHILDKLIER, WAT NU?

Plus € 4,10 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten.

Dit vonden de “experts”  van mijn boek ….

Dit is een zeer goed zelfhulpboek en handleiding voor mensen met een trage schildklier. Vera Kamphorst heeft een praktisch en begrijpelijk boek geschreven boordevol tips over hoe je ondanks Hashimoto je toch gezond kunt voelen. Dit boek verdient dan ook een plaats op het nachtkastje van elke schildklierpatiënt.
Drs. Barbara Havenith

gynaecoloog, www.hormoonpoli.nl

Een waardevol boek voor iedere Hashimotopatiënt die meer wil leren over deze ziekte en, vanuit ontspanning en zelfcompassie, aan de slag wil om zijn of haar gezondheid te verbeteren. Vera verwoordt op een begrijpelijke manier de complexe fysiologie en geeft inzicht in de impact van het hebben van Hashimoto op emotioneel en sociaal gebied. Een aanrader!

Drs. Daniëlle Steenvoorden

internist-endocrinoloog, www.hashimotospecialist.nl

De schildklier, een prachtig orgaan met fijne hormonen. Tenminste; als die doen wat ze moeten doen. Maar helaas is de schildklier een orgaan dat best wel wat ontregeld tot ziek kan zijn met diverse vervelende klachten tot gevolg.
In dit boek beschrijft Vera, deels uit eigen ervaring en een groot deel uit kennis en passie, de diverse belangrijke facetten van leven met een trage schildklier en geeft tips over hoe weer Happy te worden met Hashimoto.

Astrid te Winkel

orthomoleclair therapeut, www.time-out.nl

En deze reacties ontving ik van lezers…

Hoi Vera,
Veel later als dat ik wilde, wil ik je hartelijk feliciteren met je boek. De omslag vrolijk en uitnodigend de grootte ,het lettertype maakt het een zeer leesbaar boek.

Inderdaad het boek wat ik heel, heel graag had willen tegen komen, toen ik de diagnose Hashimoto kreeg. En het grote verschil met de andere boeken? Dat is dat je schrijft vanuit jouw eigen ervaring, eerlijk en herkenbaar daadoor.je schrijft vanuit dit weten hoe het voelt om dag in dag uit je ermee te moeten verhouden,zo complex en niet zichtbaar.

Ik ben nog lezende en wordt er blij van, ik voel mij gesteund en gezien door jouw, via je boek.

Margit

Ik heb je boek ontvangen en ben er heel blij mee. Ziet er prachtig uit. Ik ben heel benieuwd wat het mij en onze 2 dochters zal gaan brengen. 
Dank je wel. 
Rianca

Zit niet op Instagram, facebook e.d.. Dus maar even zo (deze mail beantwoorden).  Want wilde je toch even dikke complimenten geven voor je boek. Heb het nog niet helemaal uit. Maar toen ik de  eerste hoofdstukken had gelezen, dacht ik jeetje wat een eyeopeners. En wat een mooie logische opbouw. En wat is het in een heerlijk gewone “mensentaal” geschreven. Zo lekker leesbaar. Ik ben er heel blij mee. Heb nu meer dan twintig jaar Hashimoto. Maar dit heeft nog nooit iemand mij op zo’n fijne menselijke manier verteld. Dankjewel.
T.v.d.V.

Ik ben helemaal blij. Vandaag is het boek binnen gekomen.
Dank je wel.
Het ziet er prachtig uit.
En het is lekker leesbaar geschreven. Heerlijk.
José

Vandaag eindelijk tijd om uitgebreid in het boek te lezen! Zoooo interessant! Bedankt voor dit geweldige boek Vera! 😀👍🥳💥
Janet Hendrikse

Beste Vera,

Ik ben heel blij dat ik jou via de media heb gevonden. Ik heb jouw boek vorige week op mijn deurmat mogen verwelkomen.

Ik kan eigenlijk niet in woorden opschrijven hoe blij ik ben het boek Trage Schildklier, ik heb jouw boek van A – Z gelezen ( en dat doe ik over 2 weken nogmaals ) Ik snap helemaal dat jij ook graag een boek had met dezelfde informatie als wat jij nu deelt met jouw lezers.

Mijn man zei nog ( ik lees dan stukjes voor ) Vera kon wel een tweeling zus van je zijn, zoveel overeenkomsten.
..

Ik wil je heel succes wensen met je prachtig en duidelijk geschreven boek.

A.G.

Bedankt voor je mooie boek. Ik heb het in één ruk uitgelezen. Het was precies de informatie die ik zocht. Het heeft veel los gemaakt en ik ga beter voor mijzelf zorgen. Dank je wel hiervoor!

Suzanne

€ 25,00

Bestel jouw exemplaar vandaag nog

IK HEB EEN TRAGE SCHILDKLIER, WAT NU?

Plus € 4,10 verzendkosten binnen Nederland. Voor andere landen gelden aangepaste verzendkosten.

Ik ben benieuwd wat jij er straks van vindt. Laat het weten via 

#TrageSchildklierWatNu

VRAGEN?

vera@hashimoto.nl

SOCIAL