All Access Pass

Direct toegang tot alle kennis

TOEGANG TOT ALLE MASTERCLASSES

Krijg 2 jaar lang toegang tot het gehele aanbod Masterclasses. Inclusief aankomende releases.

8 Masterclasses | 59 videolessen

Het aantal masterclasses staat nu op 8 en nummer 9 komt er binnenkort al aan.

KLAAR VOOR DE START?

14 dagen niet goed geld terug garantie

Gespreid betalen is mogelijk

Betaal je jouw All Access Pass liever in drie termijnen?
Geen probleem: je betaalt dan 3 x € 100.

Krijg direct toegang tot deze Masterclasses

Masterclass 01

De regie pakken over je gezondheid start bij het begijpen van je diagnose en het kennen van je opties. Alleen dan haal jij het maximale uit jouw behandeling.

Masterclass 02

Vaak een opgeblazen gevoel of buikklachten na het eten? Moeite met de stoelgang? Support je spijsvertering en verbeter de opname van voedingsstoffen.

Masterclass 03

Altijd lekkere trek, vermoeid na de maaltijd of moeite met verliezen van gewicht? Breng je glucose huishouding op orde en haal een belangrijke stoorzender weg.

Masterclass 04

“Wat is gezonde voeding voor mensen met een trage schildklier? En wat is gezonde voeding voor mij?” In deze Masterclass geef ik je antwoord op deze vragen.

Masterclass 05

Voldoende kwalitatieve slaap is enorm belangrijk voor je gezondheid en het herstel van lichaam. Is slaap een dingetje bij jou? Dan is deze Masterclass voor jou!

Masterclass 06

Weet je wel dat je eigenlijk meer zou moeten bewegen, maar lukt het je niet om echt in beweging te komen? Schrijf je, dan gaan we samen aan de slag.

Masterclass 07

Chronische stress en ook trauma (zowel met een grote T als met een kleine t) heeft een enorme impact op gezondheid. In deze Masterclass gaan we hiermee aan de slag.

Masterclass 08

Je wil graag werken aan een gezonde voeding en leefstijl. Je doet ook echt je best, maar het lukt je niet om vol te houden. Daar gaan we iets aan doen!

Masterclass 09 en verder

Vanaf de aanschaf van jouw All Access Pass krijg je gedurende twee jaar ook toegang tot alle nieuwe Masterclasses die nog worden uitgebracht. Nr 9 komt er al aan…

Studeren waar je wil

Je volgt de Masterclasses via de computer, je ipad of via een app op je mobiele telefoon.

Downloads

Alle lesstof kun je teruglezen in het lesboek. Hierin vind je ook alle huiswerkopdrachten en checklists.

ondertiteling

Alle video’s zijn Nederlands ondertiteld en geschikt voor doven en slechthorenden.

Aan de slag

14 dagen niet goed geld terug

All Access Pass

Toegang tot alle Masterclasses

€ 1.472   € 299

8 Masterclasses (de 9e komt er al aan!)
59 video's - Nederlands ondertiteld
Studeren via computer en mobiele app
2 jaar all access toegang
Betaling in termijnen is mogelijk
Niet goed geld terug

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Ik sta 100% achter mijn Masterclasses. Daarom bied ik deze garantie. Heb je na de eerste Masterclass het idee dat deze All Access Pass niets voor jou is? Stuur me een mail, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. 

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je per mail de inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de Masterclasses.
  • Je houdt twee jaar toegang tot het cursusmateriaal vanaf het moment dat je je hebt ingeschreven. Indien er gedurende deze twee jaar nieuwe Masterclasses worden gelanceerd dan krijg jij hier ook toegang toe. Echter na twee jaar verlies je toegang tot al deze Masterclasses.
  • Voordelig verlengen van deze periode met is mogelijk. Hiervoor stuur ik je tijdig bericht.
Ik ben doof/ slechthorend. Kan ik deze Masterclass toch volgen?

Zeker kan dat. Alle video’s zijn voorzien van ondertiteling, waardoor je alle video’s gewoon kunt volgen. Daarnaast is deze Masterclass voorzien van een te doenloaden lesboek, waarin alle lesstof uitgebreid is opgenomen. Je kunt dus ook alle kennis lezend tot je nemen. 

Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

Zeker! Deze Masterclass is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen en kun je gericht gaan samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Kan ik vragen aan jou stellen?

Deze Masterclasses zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden. Wel komt er in de nabije toekomst een V.I.P. optie aan, waarbij wel persoonlijke begeleiding mogelijk is. Heb jij hier interesse in? Stuur me vast een berichtje, dan hou ik je op de hoogte.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl