Homepage_website_vierkant

“Afvallen met Hashimoto onmogelijk? Nee hoor!”

Online programma Afvallen met Hashimoto

Eindelijk starten met afvallen!

 

Minder eten en meer bewegen. Dat is doorgaans het advies voor mensen die willen afvallen met Hashimoto. Maar zo simpel is het niet als je een auto-immuunziekte en een trage schildklier hebt. Dan zijn er andere factoren waar je rekening mee moet houden. Dit vier weken durende programma zoomt in op juist deze factoren, zodat je eindelijk op een gezonde manier gewicht kan gaan verliezen.

De eerste groep is direct na de zomervakantie op zondag 1 september van start gegaan. Wil jij de volgende keer ook meedoen? Dat kan.

Hou deze website in de gaten voor nieuwe startdata of stuur me een mailtje op vera@hashimoto.nl dan hou ik je hiervan op de hoogte.

Wat gaan we doen?

 

In vier weken tijd leer je stap voor stap alles wat je moet weten over afvallen met de ziekte van Hashimoto. Je ontvangt elke zondagmorgen een email boordevol waardevolle informatie. Zo bevat deze email een voedingsschema met bijbehorende recepten, informatieve video’s, handige checklists en een weekschema voor beter slapen, slimmer bewegen en belangrijke stressreductie. In de besloten Facebook groep vind je daarnaast volop ondersteuning van de andere deelnemers en van mij.

Afvallen met Hashimoto

Wat krijg je ?

 • Welkomst email met uitleg over het programma
 • 4 x informatieve video’s
 • Voedingsschema’s met recepten
 • 4 x leefstijlschema voor slapen, bewegen en stressreductie
 • Handige checklists, testjes en mini-opdrachtjes
 • Toegang tot besloten Facebook groep
 • Recepten zijn als .pdf te downloaden

Klaar om eindelijk gewicht te verliezen?

Nieuwe startdatum : nog niet bekend

Kosten:  € 39 

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?
 • Na je inschrijving ontvang je direct een welkomstmail met meer info over het programma.
 • Op de vrijdag voorafgaand aan de start ontvang je een voorbereidende mail met daarin de link naar de besloten Facebook-groep en het weekmenu met recepten voor de eerste week.
 • Op de startzondag ontvang je vervolgens de eerste ECHTE mail van dit programma, met daarin het weekschema van de eerste week, het recepten ebook, video’s met achtergrondinformatie en nogmaals de link naar de besloten Facebook Groep.
 • De tweede mail ontvang je de zondag daarop, en de derde en vierde op zondag daarop volgend.
 • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle schema’s volgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel en je lichaam leidend.
 • Volg jij nu al een speciaal dieet dat voor jou werkt? Of ben je intolerant voor bepaalde voedingsmiddelen? Blijf dit dan volgen.
 • Deelname aan de Facebook groep is niet verplicht, maar op vrijwillige basis.
Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld als behandeling of ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie op gebied van voeding en leefstijl. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen.
Het is verstandig om je behandelend arts op de hoogte te brengen van wijzigingen in je normale voedings- en leefstijl patroon. Door deze aanpassingen kan het zijn dat je minder medicatie nodig hebt en een extra bloedonderzoek moet plaatsvinden.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel, geraffineerde suikers en soja. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboekje met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Wordt er in de weekmenu’s rekening gehouden met allergieën, een vegetarisch eetpatroon of diabetes 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

” Ik ben weer happy met mijn Hashimoto en dat wens ik ook voor jou.”

Mijn naam is Vera Kamphorst en ook ik heb de ziekte van Hashimoto. De laatste jaren heb ik veel tijd en geld besteed aan artsen, onderzoeken en mogelijke methoden om me weer beter te voelen. Om echt stappen te kunnen zetten volgde ik aanvullend specifieke opleidingen. En met succes. Ik voel me weer goed en ben happy met mijn leven met Hashimoto. Nu help ik jou om ook weer happy met jouw Hashimoto te worden.

Het enige wat jij hoeft te doen, is nu bewust te kiezen voor je gezondheid en je vandaag nog in te schrijven voor dit unieke programma. En geloof me, dit wordt je beste beslissing ooit.

LINK Fotografie 1907_110349 LINKEDIN

Klaar om af te gaan vallen?

 

Investering in je gezondheid € 39

prijs incl btw