Homepage_website_vierkant

Afvallen met Hashimoto: een samenspel van je medicatie, voeding én leefstijl!

Online programma Afvallen met Hashimoto

Eindelijk afvallen met Hashimoto!

 

Minder eten en meer bewegen. Dat is doorgaans het advies voor mensen die willen afvallen met Hashimoto. Maar zo simpel is het niet als je een auto-immuunziekte en een trage schildklier hebt. Dan zijn er andere factoren waar je rekening mee moet houden. Dit vier weken durende programma zoomt in op juist deze factoren, zodat je eindelijk op een gezonde manier gewicht kan gaan verliezen.

In dit 4 weken durende groepsprogramma Afvallen met Hashimoto leer jij meer over dit samenspel tussen medicatie, voeding en leefstijl en krijg je handvatten hoe jij deze elementen in je voordeel kan laten werken, zodat je eindelijk blijven gewicht gaat verliezen. Jouw gewicht is namelijk gekoppeld aan de mate van jouw schildkliergezondheid. Pak jij je schildkliergezondheid aan, dan volgt je gewicht automatisch.

Inschrijving van start

De eerste groep deelnemers heeft het programma Afvallen met Hashimoto zojuist afgerond. Op basis van de feedback van deze groep pas ik het programma aan, waardoor deelnemers nog meer profijt van dit programma zullen hebben en starten we op 1 november met groep 2. Wil jij de volgende keer ook meedoen? Dat kan.

Schrijf je nu vast in en ontvang direct een bevestiging met een eerste mail met uitleg. We starten zoals gezegd 1 november.

 

Let op: er is plaats voor maximaal 150 deelnemers.
Inschrijving sluit op 31 oktober om 12.00 uur of eerder indien de maximale groepsgrootte bereikt is.

Wat gaan we doen?

 

In vier weken tijd leer je stap voor stap alles wat je moet weten over afvallen met de ziekte van Hashimoto. Je ontvangt wekelijks een of meer emails boordevol waardevolle informatie, waardoor je kennis wekelijks toeneemt. Zo bevatten deze emails bijvoorbeeld een voedingsschema met bijbehorende recepten, informatieve video’s, handige checklists en een weekschema voor beter slapen, slimmer bewegen en belangrijke stressreductie. In de besloten Facebook groep vind je daarnaast volop ondersteuning van de andere deelnemers en van mij. Alhoewel deelname aan Facebook groep niet verplicht is, heeft deze groep volgens de deelnemers toch een duidelijke meerwaarde.

We schrappen een aantal voedingsmiddelen die bij een trage schildklier problemen kunnen opleveren. Zo schrappen we gedurende vier weken:

Is bovenstaande te ingewikkeld of teveel tegelijk voor jou en levert je dit stress op? Dan kun je er ook voor kiezen om dit programma in aangepaste vorm te volgen. Bijvoorbeeld door alleen gluten te schrappen of alleen gluten en zuivel buiten je voedingspatroon te laten.

Ook indien jij op dit moment al via een eigen methode eet, die goed bij je past (bijvoorbeeld vegetarisch, exorfinevrij, AIP of rekening houdend met bepaalde intoleranties) dan kun je je eigen methode natuurlijk aanhouden. Je kiest zelf welke voedingselementen je wel of niet extra weglaat en toevoegt of je kiest ervoor om alleen mee te doen met de andere elementen van schildkliergezondheid-verbetering.

Afvallen gaat over meer dan voeding aanpassen alleen

 • Naast onderzoeken wat we eten gaan we ook aan de slag met wanneer we eten.
 • We gaan aan de slag met het verstevigingen van ons dag- en nachtritme.
 • En gaan we slimmer bewegen,
 • dieper slapen,
 • en meer lummelen en ontspannen.

Kortom, een maand lang dompel je je onder in de wereld van schildkliergezondheid, waardoor je in korte tijd grote stappen kunt zetten. Hoe meer elementen je oppakt en toevoegt aan je dagelijkse routines, hoe beter je je gaat voelen en hoe meer gewicht je gaat verliezen.

Afvallen met Hashimoto

Klaar om eindelijk gewicht te verliezen?

Nieuwe startdatum : 1 november 2019

Kosten:  € 45 

Wat krijg je ?

 • Welkomst email met uitleg over het programma
 • Wekelijkse ondersteunende voortgang-emails
 • Diverse informatieve video’s
 • Voedingsschema’s met recepten
 • 4 x leefstijlschema voor slapen, bewegen en stressreductie
 • Handige checklists, testjes en mini-opdrachtjes
 • Toegang tot besloten Facebook groep
 • Recepten zijn als .pdf te downloaden

Ervaringen van deelnemers aan dit groepsprogramma

Dankzij Vera heb ik veel nieuwe inzichten gekregen in voeding! Vanaf de 1ste dag sliep ik beter en verder in het programma werd dat alleen maar beter. ( Ik heb bijna 10 jaar slecht geslapen, waarvan 5 jaar niet meer dan half uur)
Ik heb veel nieuwe recepten geprobeerd, natuurlijk het ene was succesvoller dan het andere 😉 Maar door de extra tips, werd ik daar ook steeds handiger in en kon ik ook mijn eigen draai eraan geven. Ben je dus op zoek naar nieuwe invalswegen, is dit programma zeker de moeite waard. Ik zeg alvast succes!
Monique Montulet

Ik als enige man tussen alle vrouwen heb deze 4 weken strikt gedaan. De recepten waren heerlijk en het aller belangrijkste ze deden mijn darmen weer werken! Het mediteren heeft mij vooral veel goed gedaan, ik heb minder stress en slaap beter. Daarnaast ben ik 9 kilo afgevallen.
Ron Dekker

Ik was vrij sceptisch voordat ik aan dit avontuur begon. Maar aangezien mijn bloedwaardes goed waren en de endocrinoloog dus niet wist wat hij met mijn klachten aanmoest, besloot ik dat ik dit een kans moest geven, als ik mijn leven weer terug wilde krijgen. En wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb!😃 Al meteen de 1e week merkte ik verschil, en dat heeft zich de weken daarna verder ontwikkeld. Meer energie, daardoor weer zin in alles, waardoor ik weer vrolijker ben geworden en ik weer de oude Anke ben. Daarnaast een paar kilo kwijt, wat uiteraard ook erg fijn is.
In het begin vond ik het vrij heftig. Ik stond veel langer dan normaal in de keuken, deed veel langer over de boodschappen, moest meer plannen. Maar dat werd al snel “normaal”, dus daar moet je even doorheen😉. Daarnaast maken de begeleiding van Vera en de “lotgenoten” in de groep het helemaal af!😃
Anke Luxen-Wismans

Dankzij Happy Hashimoto ben ik bewuster geworden van dat ik vaker rust momenten moet nemen. Ik ben een bezige bij en sport graag intensief dat kan (wel met mate) en daar tegenover moet ik vaker mediteren dus de rust opzoeken. En op tijd naar bed doet me ook goed. Zo blijf ik beter in balans.
Vera is begaan en behulpzaam en weet waar ze het over heeft. Echt een aanrader om Happy met je Hashimoto te worden en te blijven. Dus ga ervoor 😊
Sophie Bakkenes

Hoewel ik geen Hashimoto heb maar een “gewoon” traagwerkende schildklier was ik toch heel erg benieuwd naar dit programma en wat dit voor mij kon betekenen. Het was vier weken lang interessant, leuk en leerzaam! Heldere filmpjes met uitleg, weekschema’s met recepten, advies voor body and mind dmv beweging en meditatie èn een besloten Facebookgroep. Ervaringen werden gedeeld, vragen beantwoord en steun werd betuigd waar nodig. Ik ben een stuk wijzer en voel me echt beter en raad het programma oprecht en van harte aan.
Marjolein Langen 

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?
 • Na je inschrijving ontvang je direct een welkomstmail met meer info over het programma.
 • Op de vrijdag voorafgaand aan de start van het programma ontvang je een voorbereidende mail met daarin ook de link naar de besloten Facebook-groep en het weekmenu voor de eerste week en het e-book met Happy Hashimoto recepten.
 • In het weekend ontvang je wekelijks een mail met het weekmenu een leefstijlschema voor die betreffende week. Tevens ontvang je in deze mail video’s met achtergrondinformatie en links naar handige sheets of aanvullende checklists of testjes.
 • Je bepaalt zelf in hoeverre je dit programma volgt. Schrap je alle aanbevolen voedingsmiddelen of kies je er een of twee? En voer je alle leefstijl tips dagelijks door of kies je er slechts twee uit? Het is aan jou. Hierbij is luisteren naar je gevoel en je lichaam leidend.
 • Volg jij nu al een speciaal dieet dat voor jou goed werkt? Of ben je intolerant voor bepaalde voedingsmiddelen? Hou je dan aan jouw koers en kijk waar je kunt bijsturen.
 • Deelname aan de Facebook groep is niet verplicht, maar geeft wel een absolute meerwaarde.
Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel, geraffineerde suikers en soja. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboekje met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!
Via de linkjes hiernaast kun je nog even nalezen waarom wij juist gluten, zuivel, soja en alcohol schrappen.

Wordt er in de weekmenu’s rekening gehouden met allergieën, een vegetarisch eetpatroon of diabetes 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld als behandeling of ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie op gebied van voeding en leefstijl. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen.
Het is verstandig om je behandelend arts op de hoogte te brengen van wijzigingen in je normale voedings- en leefstijl patroon. Door deze aanpassingen kan het zijn dat je minder medicatie nodig hebt en een extra bloedonderzoek moet plaatsvinden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

” Ik ben weer happy met mijn Hashimoto en dat wens ik ook voor jou.”

Mijn naam is Vera Kamphorst en ook ik heb de ziekte van Hashimoto. Hierdoor begrijp ik jouw struggles en jouw strijd. De laatste jaren heb ik veel tijd en geld besteed aan artsen, onderzoeken en mogelijke methoden om me weer beter te voelen. Om echt stappen te kunnen zetten volgde ik aanvullend specifieke opleidingen. En met succes. Ik voel me weer goed en ben happy met mijn leven met Hashimoto. Nu help ik jou om ook weer happy met jouw Hashimoto te worden.

Het enige wat jij hoeft te doen, is nu bewust te kiezen voor je gezondheid en je vandaag nog in te schrijven voor dit unieke programma. En geloof me, dit wordt je beste beslissing ooit.

LINK Fotografie 1907_110349 LINKEDIN

Klaar om af te gaan vallen?

 

Investering in je gezondheid € 45

prijs incl btw