Zin om aan de slag te gaan?

Er is altijd een cursus die bij jouw situatie past

 

  • Wil jij aan de slag met het verminderen van je schildklierklachten en wil je starten met de basics?
  • Of ben jij al toe aan een volgende stap en wil je de puntjes op de i zetten met je voeding, spijsvertering en gewicht?
  • Kijk jij het liefst video’s?
  • Of geef je de voorkeur aan lezen?
  • Ben jij een op-de-computer-studeren type?
  • Of werk jij het liefst via een mobiele app?

Het kan allemaal. Bekijk het aanbod ↓

The Basics

Grip op je Bloedwaarden

In deze e-cursus neem ik je mee in de wereld van bloedonderzoeken en bloeduitslagen. In korte tijd leer ik je jouw bloedwaarden lezen als een pro, zodat jij de volgende keer vol zelfvertrouwen de spreekkamer van je arts binnenstapt.
Direct starten voor slechts € 49

Grip op je Bloedwaarden is verkrijgbaar als losse cursus, maar tevens onderdeel van Leefstijl en Hashimoto

Leefstijl en Hashimoto

Goed voor jezelf zorgen en gezonde keuzes maken kost energie. Juist met een trage schildklier ontbreekt het hier vaak aan. Daarom is het belangrijk om eerst de basis op orde te brengen; het optimaliseren van jouw bloedwaarden, prioriteit geven aan ontspanning, het verbeteren van je slaapkwaliteit en slimmer bewegen. Met deze cursus haal jij alle basics in huis; specifiek voor mensen met een trage schildklier.
Nu tijdelijk beschikbaar voor € 79 (i.p.v. € 149)

THE NEXT STEP

Voeding en Hashimoto

Je bent niet alleen wat je eet, maar ook wat je verteert, opneemt, verdraagt en uitscheidt. En laat dat nou per persoon verschillend zijn! In deze cursus vind je antwoord op de vraag: wat is gezonde voeding voor mij. Je gaat aan de slag met het optimaliseren van je spijsvertering, het fixen van je lekkende darm, stabiliseren van je bloedsuikerspiegel èn je krijgt toegang tot het Hashimoto Eliminatiedieet! Een completere cursus ga jij niet vinden. Deelname voor slechts € 149.

Voeding en Hashimoto is verkrijgbaar als losse cursus, maar tevens onderdeel van Afvallen met Hashimoto

Afvallen met Hashimoto

Hebben al je pogingen om gewicht te verliezen geen blijvend resultaat opgeleverd? Dan ligt de oorzaak van je koppige gewicht waarschijnlijk niet bij hoeveelheid calorieën die je tot je neemt en verbrand. Met de e-cursus Afvallen met Hashimoto ga je op je eigen tempo op zoek naar de echte oorzaak van jouw overgewicht en ga je aan de hand van de uitleg en de werkboekjes relaxt aan de slag om die oorzaak weg te nemen, zodat ook jij eindelijk duurzaam kan zakken in gewicht.
Deelname € 199 of betaal in termijnen.

Bij inschrijving voor deze cursus krijg je ook direct toegang tot de cursus Voeding en Hashimoto!

Volg Vera

→  Over Vera

→ Hashimoto Foundation

Contact