Welk boek ligt er straks op jouw nachtkastje?

In 2021 schreef ik mijn eerste boek “Ik heb een trage schildklier. Wat nu?” Dit werd een bestseller.

Hierna volgde het boek “Met een trage schildklier de overgang door.” die wederom goed ontvangen is, zowel door lotgenoten als ook door professionals.

Begin 2024 lanceerde ik twee (!) nieuwe titels:

  • Het Hashimoto Eliminatiedieet®
  • Happy Hashimoto Planner

Ze zijn NU beschikbaar.
Lees snel verder.

NU BESTELLEN

en direct lezen

Ik heb een trage schildklier. Wat nu?

De diagnose trage schildklier geeft een verklaring voor diverse vage klachten. Eindelijk heeft het een naam, maar wat nu? In dit boek lees je wat de diagnose inhoudt, welke gevolgen dit heeft voor jouw gezondheid, maar vooral ook wat jij zelf kunt doen om je snel weer beter te voelen.

Nu extra voordelig!
€ 25   € 20

“Dit boek verdient een plek op het nachtkastje van elke schildklierpatiënt.”
– Barbara Havenith – 

Met een trage schildklier de overgang door

Dat schommelende hormoonspiegels voor klachten kunnen zorgen dat weet bijna elke vrouw. Denk maar aan de menstruatiecyclus, zwangerschap, kraamtijd en niet te vergeten de overgang. Ook schildklierhormonen spelen hierin een rol.

In dit boek lees je wat deze rol in elke fase is, waardoor dit boek verplicht leesvoer is voor iedere vrouw van elke leeftijd met een trage schildklier.

Nu extra voordelig!
€ 25   € 20

Hashimoto Eliminatiedieet

Ontdek verborgen voedselintoleranties en herpak je energie.

Het Hashimoto Eliminatiedieet neemt je mee in de wereld van de trage schildklier, auto-immuunziektes en de rol die voeding kan spelen in het activeren van het immuunsysteem. Je leert om in heldere stappen onopgemerkte voedselgevoeligheden zelf op te sporen, waardoor klachten – eindelijk! – kunnen verminderen. Tijdens het hele proces van het Hashimoto Eliminatiedieet kun je terugvallen op een handig stappenplan met checklists, vragenlijsten, naslagwerken en verschillende recepten die 100% vrij zijn van gluten, zuivel, soja, toegevoegde suikers en alcohol.

Happy Hashimoto Planner

In 12 weken naar meer energie

Met het optimaliseren van je voeding en leefstijl kun je flinke winst boeken op gebied van energiemanagement en klachtenvermindering. De kunst is om dit op een manier te doen waar je happy van wordt en tegelijkertijd resultaten mee boekt.

Met deze 12 weken planner voor mensen met een trage schildklier kun jij op een leuke manier jouw doelen stellen en behalen. Mooie start van 2024 toch?

Vanaf nu beschikbaar!

Volg Vera

 

→  Over Vera

→ Hashimoto Foundation

Contact